چهارشنبه 30/آوریل/2025

انیس قاسم: هدف نشست بحرین توسعه اشغالگری و شهرک های صهیونیستی است

چهارشنبه 3-جولای-2019

کارشناس مسائل حقوق بین الملل و رئیس کنگره سراسری مردمی فلسطینیان مقیم خارج تاکید کرد که هدف اصلی نشست بحرین توسعه رژیم صهیونیستی و شهرک های صهیونیست نشین در کرانه باختری است.

انیس قاسم در گفتگو با مرکز اطلاع رسانی فلسطین اعلام کرد که آمریکا و شرکت کنندگان در نشست بحرین از فلسطینیان می خواهند که اشغالگری رژیم صهیونیستی را  فراموش کنند.

وی از موضع تشکیلات خودگردان فلسطین در تداوم همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی با وجود اعلام مخالفت زبانی با معامله قرن انتقاد کرد و گفت:«موضع رسانه ای رسمی تشکیلات خودگردان فلسطین خوب و واضح است، اما من شخصا احساس نمی کنم که تناقض در مواضع آن برطرف شده باشد.»

این کارشناس مسائل حقوق بین الملل خاطر نشان کرد که «تشکیلات خودگردان معامله قرن را محکوم می کند، اما به صورت روزمره با رژیم صهیونیستی همکاری امنیتی می کند و اینها معماهایی است که باید حل شوند.»

 

رشد و شکوفایی رژیم صهیونیستی

انیس قاسم درباره مسائل مطرح شده در نشست بحرین هم اظهار داشت که «آنچه که کوشنر مطرح کرد، طرفدارانی در عرصه اقتصاد پیدا خواهد کرد و اگر حاضران در این نشست ذره ای برای خودشان احترام قائل بودند، کسی جز “تونی بلر” و کوشنر در آن نشست باقی نمی ماند.»

وی با پیگیری مسائل این کنفرانس، ضمن تمسخر طرح اقتصادی کوشنر خاطر نشان کرد که این نشست باعث رشد و گسترش شهرک نشینان صهیونیست و اشغالگری در شهرک های صهیونیستی کرانه باختری خواهد شد.

 

سرمایه گذاری بر باد رفته

قاسم درباره ماهیت سرمایه گذاری مطرح شده در قالب طرح کوشنر هم اظهار داشت که این سرمایه گذاری بر باد رفته است و سلطه رژیم صهیونیستی نمی تواند زمینه فعالیت آزادانه سرمایه گذاران در داخل اراضی فلسطینی را فراهم کند.

وی افزود: اگر فرض کنیم که یک سرمایه گذار عربستانی پروژه شخصی خود را در شهر نابلس راه اندازی کند و بخواهد تولیداتش را به شهر قلقیلیه صادر کند، کامیون های وی از 4 ایست بازرسی واقع در داخل 4 شهرک صهیونیستی عبور می کنند و باید تنها مسافت 30 کیلومتر را طی کنند.

این کارشناس مسائل حقوق بین الملل تاکید کرد که اگر شهرک نشینان صهیونیست بخواهند با سنگی بزرگ راه را ببندند، این تولیدات نخواهند توانست به قلقیلیه برسند و اگر محصولات کشاورزی باشند، با منتظر ماندن در ایست های بازرسی فاسد خواهند شد.

وی افزود: این سرمایه گذاری از قبل شکست خورده است و رژیم صهیونیستی کنترل بنادر را در اختیار دارد و اولویت را به صادرات تولیدات شهرک های صهیونیست نشین خواهد داد که بر اساس طرح کوشنر، رقیب تولیدات اراضی فلسطینی خواهند بود.

قاسم تصریح کرد که رژیم صهیونیستی حتی منابع برق رام الله و نوار غزه را هم تحت کنترل خود دارد و مواد سوختی و نفت هم به طور کامل تحت سیطره این رژیم قرار دارد و در این شرایط، تولیدات آینده سرمایه گذاران باید مورد رضایت کامل رژیم صهیونیستی باشند تا روند انتقال برق و مواد سوختی به کارخانه ها اد امه پیدا کند.

 

 

راه حل

این کارشناس فلسطینی تاکید کرد که طرح کوشنر و پیچیدگی های غیر منطقی آن در صورتی قابل حل هستند که جامعه بین المللی و در راس آن کوشنر به رژیم صهیونیستی بگویند که «دست از روی گاز غزه بردار.»

 وی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی باید دست از روی منابع سرمایه گذاری طرف فلسطینی بردارد، اعلام کرد:«ذخیره گاز نوار غزه درآمد 8 بیلیون دلاری در سال عائد این منطقه خواهد کرد، اما طرح صلح آمریکا با مشارکت عرب ها طی 10 سال 10 میلیارد دلار به ما خواهد داد.»

انیس قاسم با تاکید بر موضع خود در قبال طرح آمریکا خاطر نشان کرد که هدف از این طرح توسعه اشغالگری و شهرک های صهیونیست نشین است و «جز خرده نان هایی عاید فلسطینیان نخواهد شد.»

لینک کوتاه:

کپی شد