نمایندگان دو جریان راست و چپ در رژیم صهیونیستی همگی بر این نکته اتفاق نظر دارند که مواضع نیکولا سارکوزی، رئیس جمهور فرانسه نقطه تحولی تاریخی در روابط تل آویو با پاریس و اروپا است.
رسانه های صهیونیستی که فعالیت های خود بر روی نتایج دیدار نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس و رئیس جمهور فرانسه متمرکز کرده بودند، تاکید کردند سارکوزی با اعلام مواضعش که تقریبا همسو با مواضع “اسرائیل” در قبال مسائل راهبردی و حل مناقشه میان طرفین صهیونیستی و فلسطینی بود، اولمرت را غافلگیر کرد.
سفیر رژیم صهیونیستی در فرانسه نیز در گفتگو با رادیو سراسری این رژیم گفت: “حضور طولانی مدت در فرانسه، به بنده این اجازه را می دهد که بگویم دوره ریاست جمهوری آقای سارکوزی، دوره حمایت از منافع استراتژیک و راهبردی اسرائیل در جهان است.”
سفیر پیشین رژیم صهیونیستی در فرانسه نیز اعلام کرد: “اسرائیل ناگهان چشم باز کرد و یک دوست و همپیمان قوی را در کنار خود دید که دوستی اش با اسرائیل نشات گرفته از از دیدگاه ها و ایدئولوژی های ثابت و پایدارش می باشد.”
نسیم زویلی پیش بینی کرد که سارکوزی بتواند اتحادیه اروپا را به سمت اتخاذ مواضعی حامیانه و نزدیک به رژیم صهیونیستی بکشاند.
کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی برای به تصویر کشیدن خوشحالی دولت عبری از مواضع سارکوزی تنها گفت که “اسرائیل” همچنان در شوک مواضع مثبت رئیس جمهور فرانسه است.
سارکوزی: “اسرائیل” معجزه قرن است!!!
در اظهاراتی که نمونه آن هنوز از دهان هیچ مسئول اروپایی شنیده نشده است، رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد: “اسرائیل معجزه قرن بیستم بود و تشکیل آن نیز مهم ترین تحول تاریخی این قرن به شمار می رفت.”
سارکوزی افزود: “دلیل حمایت من از اسرائیل نه به خاطر آن است که پدربزرگم یهودی بود. موضع من در قبال اسرائیل شخصی و فردی نیست. این کشور چندنژادی، دموکراسی را وارد خاورمیانه کرد. واقعا اینکه فرزندان ملت یهود در یک جا جمع شوند و کشوری با این جلال و شکوه بسازند، خود یک معجزه است.”
سارکوزی بدون در نظر گرفتن موضع پیشین فرانسه و دیدگاه کشورهای اروپایی بی محابا از موضع مخالف اسرائیل در قبال حق بازگشت پناهندگان دفاع کرد و اظهار داشت: “این منطقی نیست که فلسطینی ها از یک سو خواستار تشکیل یک کشور مستقل بشوند و از طرف دیگر خواستار بازگشت آوارگان به داخل اسرائیل شوند. هر کدام از طرفین این حق را دارند تا یک کشور مخصوص به خود را تشکیل دهند.”
البته سارکوزی در حمایت های خود از رژیم صهیونیستی پا را از این نیز فراتر گذارد و تاکید کرد: “امنیت اسرائیل خط قرمزی است که کسی حق گذشتن از آن را ندارد و هیچ گونه چانه زنی در مورد آن قابل پذیرش نیست. ما برای همیشه خود را ضامن حفظ بقای اسرائیل می دانیم.”
یکی از معاونان سارکوزی نیز در گفتگو با روزنامه عبری زبان هاآرتص تاکید کرد: “وقتی که در مورد تضمین امنیت اسرائیل مطمئن شدیم، می توانیم راهکارهای ابتکاری صلح را به فلسطینی ها پیشنهاد دهیم.”
حمایت سارکوزی از طرح حمله به جمهوری اسلامی ایران
اولمرت در مورد مفاد مذاکراتی که با سارکوزی در مورد مقابله با فعالیت های هسته ای ایران انجام داده است، گفت: “در مورد ایران باید بگویم که ما از رئیس جمهور فرانسه بیش از آن چیزی که انتظار داشتیم، شنیدیم.”
خبرنگاران سیاسی که اولمرت را در سفر به فرانسه همراهی می کردند، خاطرنشان ساختند: «با وجود آنکه نخست وزیر رژیم صهیونیستی هر گونه بحث در مورد استفاده از گزینه نظامی علیه ایران را رد کرده ؛ ولی سارکوزی بر آمادگی خود برای متوقف نمودن برنامه های هسته ای ایران تاکید نموده است.»
اولمرت در بخشی دیگر از اظهارات خود در خصوص مفاد مذاکراتش با سارکوزی گفت: «توانستیم موافقت رئیس جمهوری فرانسه را جهت تصویب قطع نامه ای در شورای امنیت که مبتنی بر مجازات اقتصادی تهران باشد، جلب کنیم.»
شایان ذکر است که دو طرف همچنین توافق کردند که فرانسه کشورهای اروپایی را قانع کند که هر کدام به صورت مستقل، مجموعه ای از مجازات ها را علیه جمهوری اسلامی ایران در نظر بگیرند و این کشور را برای متوقف کردن برنامه های صلح آمیز هسته ای تحت فشار قرار دهند.
اولمرت که از اجرای هیچ دسیسه ای برای اعمال فشار به تهران جهت متوقف ساختن برنامه های صلح آمیز هسته ای اش فروگذار نیست و برای بسیج کردن جامعه جهانی علیه تهران از تمام ظرفیت های خود استفاده می کند، مدعی شد که فشارهای اقتصای اعمال شده بر ایران، به ویژه در زمینه امور بانکی تاثیراتی روشن به دنبال داشته است.
این مقام صهیونیست در گفتگو با روزنامه نگاران فرانسوی افزود: “نباید اجازه داد که بازرگانان ایرانی به انعقاد پیمان های تجاری دست بزنند تا از این رهگذر طبقه حاکم بر اقتصاد ایران بر علیه دولت شورش نمایند.”
از سوی دیگر، روزنامه عبری زبان یدیعوت آهارانوت با ارائه گزارشی، پرده از جلسه ای برداشت که چند هفته پیش سارکوزی در قصر الیزه برگزار کرد. در این جلسه که با حضور وزرا، مسئولان برجسته دولت، نمایندگان سازمان های اطلاعاتی و برخی چهره های آکادمیک فرانسوی برگزار شد، سارکوزی بر اتخاذ سیاست های تند علیه ایران تاکید نمود که این امر خرسندی رژیم صهیونیستی را به دنبال داشت.
مقایسه میان شیراک و سارکوزی غیر ممکن است
اصحاب رسانه و دیپلمات های صهیونیست در این نکته اجماع نظر دارند که مقایسه میان سارکوزی و ژاک شیراک، رئیس جمهور پیشین فرانسه غیر ممکن است. شیراک ـ حتی اگر شده در مقابل دوربین رسانه ها ـ مواضعی را در حمایت از عرب ها و به طور مشخص فلسطینی ها می گرفت. ضمنا شیراک به هیچ وجه موافق این نبود که برنامه هسته ای ایران در کانون توجه جامعه جهانی قرار گیرد.
روزنامه عبری زبان یدیعوت آهارانوت خاطرنشان ساخت: “سارکوزی بر خلاف اسلافش حتی طراحان سیاست خارجی کشورش را نیز غافلگیر کرد و در نشست سفرای فرانسه گفت که من عملا دوست اسرائیل هستم و دوستی با این کشور امری محقق است.”