جنبش مقاومت اسلامی «حماس» ضمن اعلام مخالفت با مصوبات امروز دوشنبه کنست صهیونیستی که پیش نویس های قوانین مربوط به توقف فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی «آنروا» را تصویب و آنرا سازمانی تروریستی قلمداد کرده اند، این اقدام رژیم صهیونیستی را باطل و غیر قانونی دانست که هدف از آن نابودی آرمان فلسطین و در راس آن آرمان آوارگان و حق آنها برای بازگشت به سرزمین خودشان است.
حماس امروز دوشنبه طی بیانیه ای که نسخه ای از آن در اختیار مرکز اطلاع رسانی فلسطین قرار گرفت، خاطر نشان کرد که جامعه بین المللی و به ویژه سازمان ملل باید مواضع قاطعانه ای علیه دشمن قانون شکن صهیونیستی که از هیچ اقدامی برای تحقیر جامعه بین المللی و نقض تمامی قوانین و عرف های بین المللی فروگذار نمی کند، اتخاذ کنند.
این جنبش خواستار حمایت از آنروا در برابر تلاش های رژیم صهیونیستی برای نابودی آن شد که تنها شاهد بین المللی حی و حاضر و گواه بر آرمان فلسطین و حق این ملت در حفظ این آرمان تا تحقق حق بازگشت است.
این بیانیه پس از آن صادر شد که کنست صهیونیستی امروز دوشنبه پیش نویس قانونی را تصویب کرد که به موجب آن آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» به عنوان سازمان تروریستی شناخته می شود.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از منابع قدس اشغالی، کنست صهیونیستی با رای مثبت 50 نماینده پارلمان و رای مخالف 10 نماینده پیش نویس قانون ارائه شده از سوی «یولیا میلینوفسکی» از اعضای حزب «اسرائیل خانه ما» در کنست را در شور نخست به تصویب رساند که به موجب آن مصونیت و امتیازات اعطا شده به آنروا لغو می شود و این سازمان، سازمان تروریستی قلمداد می شود.
پس از تصویب پیش نویس این قانون در شور نخست، کنست باید آنرا در شورهای دوم و سوم هم (در یک جلسه) به تصویب برساند تا قابلیت اجرایی پیدا کند. بر اساس این قانون، هر گونه ارتباط میان رژیم صهیونیستی و آژانس آنروا؛ چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم قطع می شود و خود این سازمان و کارمندانش بر اساس قانون موسوم به مبارزه با تروریسم، سازمان تروریستی شناخته می شوند.
میلینوفسکی عضو کنست صهیونیستی که پیش نویس این قانون را ارائه داده است، در واکنش به تصویب این قانون در شور نخست تاکید کرد که «هیچ روزی نیست که سخنگوی ارتش اسرائیل نتائج جدیدی از میدان جنگ را منتشر نکند که آنروا را به تروریسم ربط می دهد.»
وی مدعی شد که آنروا در حمله 7 اکتبر دست داشته است و تمامی شروط ذکر شده در ماده 2 قانون مبارزه با تروریسم را دارد و وقت آن فرا رسیده است که مصونیت از روی آنروا برداشته شود و اگر دولت اسرائیل طی بیش از 9 ماه این کار را انجام نداده است، پیش نویس این قانون آنرا تبدیل به یک واقعیت موجود خواهد کرد.»
بر اساس پیش نویس این قانون که در کنست تصویب شد، مقررات مذکور در نامه مصونیت و امتیازات اعطا شده به سازمان ملل در سال 1947 درباره آنروا و کارکنان و هر شخصی که نماینده آن باشد، صدق نمی کند.