سه شنبه 06/می/2025

نگرانی پنهان صهیونیست ها عامل اصلی تبلیغات مسموم آن ها علیه ایران

پنج‌شنبه 15-نوامبر-2007

  رژیم صهیونیستی اخیرا تبلیغات برنامه ریزی شده ای را علیه فعالیت های هسته ای ایران آغاز کرده است و از این که ایران به تولید بمب اتمی نزدیک شده است به شدت ابراز نگرانی می کند. این نگرانی زمانی شدت گرفته است که دکتر احمدی نژاد، رییس جمهور ایران اعلام کرد که ایران 3000 دستگاه سانتریفیوژ مورد استفاده قرار داده است. اسراییل تلویحا اعلام کرده است که خواستار به کار گیری زورعلیه برنامه های اتمی ایران است .

حملات تبلیغاتی برنامه ریزی شده

حملات هدفمند صهیونیست ها دارای چندین محور است و اهداف خاصی را دنبال می کند که می توان در زیربه مهم ترین آنها اشاره کرد :

ـ ازدکتر محمد البرادعی ، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی هسته ای خواسته شده است که از مقام خود کناره گیری کند؛ زیرا آن ها معتقدند که وی در قبال برنامه هسته ای ایران مسئولانه عمل نمی کند و موضع گیری صحیحی اتخاذ نکرده است و از پرونده هسته ای ایران چشم پوشی می کند. شائول موفاز معاون نخست وزیر اسراییل و مسئول پرونده هسته ای ایران در رژیم صهیونیستی، گفته است: سیاست هایی که البرادعی در پیش گرفته است، صلح و امنیت جهان را تهدید می کند و وی موضع گیری غیر مسئولانه ای در برابر برنامه هسته ای ایران دارد و خطرات آن را نادیده می گیرد؛ بنابراین باید از سمت خود کناره گیری کند.

حملات صهیونیست ها علیه البرادعی زمانی شدت گرفت که وی اظهار داشت: دلایلی در اختیار ندارد که ثابت کند ایران در حال ساخت بمب اتمی است. 

روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از ایهود اولمرت می نویسد؛ البرادعی در مقابل پرونده هسته ای ایران هیچ گونه پشتیبانی از موضع گیری های اسراییل به عمل نمی آورد.

 رسانه های تبلیغاتی صهیونیست ها پیشاپیش درباره گزارش آژانس بین المللی در مورد برنامه اتمی ایران به داوری پرداخته اند. این گزارش قرار است 24 نوامبر ارائه شود. رادیوعبری گزارش داد که مسئولان این رژیم از این بیم دارند که مسئولان آژانس در این گزارش درباره ایران از خود نرمش نشان دهند، آن هم در شرایطی که صهیونیست ها تلاش می کنند، مجازات های بین المللی جدیدی علیه ایران اعمال شود.

ـ ایهود باراک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تلویحا به بکار گیری زور علیه ایران و تاسیسات اتمی این کشور اشاره می کند و می گوید: استفاده از هر گزینه ای وجود دارد اما باید جوانب و پیامدهای آن مورد بررسی قرار گیرد. شائول موفاز معاون نخست وزیر این رژیم نیز بعد از بازگشت از واشنگتن و بحث و گفت وگو درباره این پرونده با مسئولان آمریکایی گفت: تمامی گزینه و اقدامات برای جلوگیری از برنامه اتمی ایران حتی احتمال بکار گیری زور نیزمطرح است و بر روی میز قرار دارد.

تشدید مجازات بین المللی

ناظران مطلع بر این باورند، تنش علیه برنامه اتمی ایران به طور بی سابقه ای شدت گرفته است و احتمال حمله علیه این کشور چندان بعید نیست و با جمع بندی اظهارات صهیونیست ها و مسئولان وزارت دفاع آمریکا ممکن است، حملات هوایی علیه ایران صورت گیرد.

برای روشن شدن بیش تر مسئله بهتر است به کتاب “افرام کام” کارشناس راهبردی صهیونیست ها درباره فعالیت های اتمی ایران و چگونگی مقابله با آن مراجعه کنیم. وی تا سال 1993 در پژوهشکده ارتش این رژیم مشغول به کار بود و با نگارش این کتاب باعث شد، تحریکات بین المللی مهمی در جهت تشدید مجازات و فشارهای سیاسی و اقتصادی علیه ایران صورت گیرد و زمینه را برای حملات نظامی آماده کند. در این جا باید یادآوری کنیم که فشارهی اقتصادی علیه ایران بی نتیجه بوده و به شکست انجامیده است.

این نویسنده صهیونیست معتقد است، در حالی که ایران در جهت تولید سلاح هسته ای گام برمی دارد دولت های غربی در برابر اقدامات ایران دچار شک و تردید شده اند و مجازات های اقتصادی جدی و موثر علیه تهران به شکست انجامیده است و اگر اوضاع تغییر نکند ایران به سلاح هسته ای دست می یابد.

وی بعید نمی داند که در صورت بی تفاوتی جهان در برابر برنامه های اتمی ایران رژیم صهیونیستی به طور یک جانبه و با اتکا به توانایی های خود اقداماتی علیه ایران به عمل آورد.

بنا براین برای این کار برنامه ریزی می کند، زیرا طرح های کنونی ایران در صورت موفقیت، آن گونه که روزنامه تایمز عنوان کرده است، می تواند پیشرفت چشم گیر و خیره کننده ای باشد و تعادل قوا و موازنه منطقه و جهان را برهم زند که قابل تحمل نخواهد بود.

شائول موفاز معاون نخست وزیر صهیونیست ها نیز معتقد است ایران به نقطه بی بازگشتی نرسیده است و پیشرفت امور و زمینه سازی برای ساخت بمب اتم کندتر از آنی است که مسئولان ایرانی اعلام می کنند و این زمان مناسبی است تا ضربه کاری به ایران وارد آید قبل این که فرصت از بین برود .

 صهیونیست ها بشدت نگران هستند از این که ایران بعد از یک سال یا بیش تر به بمب اتم دست یابد و بنا بر نوشته های افرام کام شدیدا می خواهند از دست یابی ایران به سلاح اتمی جلوگیری کنند زیرا اسراییل و آمریکا معتقدند که پس از تبدیل ایران به یک قدرت هسته ای جبران فرصت های از دست رفته دشوار خواهد بود.

کام در کتاب خود می نویسد: حال که مجازات های اقتصادی ثمر بخش نبوده است و لحظه به لحظه ایران به ساخت بمب اتم نزدیک می شود؛ باید از نیروی نظامی علیه ایران استفاده کرد تا نتواند به اهداف خود برسد.

برهم خوردن موازنه قوا در منطقه

این که رژیم صهیونیستی با وجود داشتن دویست کلاهک اتمی و موشک های دور برد در برابر پرونده اتمی ایران ابراز نگرانی می کند و خواستار بکار گیری زور است، چندان عجیب به نظر نمی رسد زیرا در صورت دست یابی تهران به این سلاح انحصارگرایی این رژیم در مورد داشتن چنین توانایی هایی از بین خواهد رفت و به صورت اساسی توازن قوا در خاور میانه برهم خواهد خورد و محور قدرتمند و موثری در رویایی با سیاست های آمریکا و صهیونیست ها در منطقه به وجود خواهد آمد.

تحلیل گران سیاسی براین باورند که حمله هوایی صهیونیست ها علیه ایران هرگز سهل و آسان نخواهد بود و اگر چه ممکن است برنامه های اتمی ایران را به تعویق بیندازد و یا بر سر راه آن موانعی ایجاد کند ولی هیچ گاه نخواهد توانست به طور کلی آن را از بین ببرد.  

 

     

لینک کوتاه:

کپی شد