متعاقب عملیات شهادت طلبانه دیمونا بار دیگر رژیم صهیونیستی خواستار ترور رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس و در راس آنان اسماعیل هنیه نخست وزیر دولت منتخب و مردمی فلسطین و دکتر محمود الزهار از رهبران برجسته این جنبش و وزیر امور خارجه فلسطین شد.
به رغم این که گردان های شهدای الاقصی شاخه نظامی جنبش فتح که تشکیلات خودگردان فلسطین از آن جدا شده است و گردان های شهید ابوعلی مصطفی شاخه نظامی جبهه خلق برای آزادی و گروهان های مقاومت ملی مشترکا مسئولیت این عملیات را برعهده گرفتند اما مسئولان رژیم صهیونیستی انگشت اتهام را به سوی حماس دراز کردند و خواستار ترور رهبران این جنبش شدند.
در این راستا، “اسراییل حسون” جانشین سابق رئیس سرویس های اطلاعات داخلی رژیم صهیونیستی “شاباک” و عضو کنست اسراییل از حزب راستگرای تندروی “اسراییل بیتنا” در واکنش به این عملیات خواستار ترور رهبران سیاسی حماس شد.
وی افزود که شهادت شیخ احمد یاسین بنیانگذار جنبش حماس و دکتر عبدالعزیز الرنتیسی از رهبران این جنبش عامل اصلی توقف عملیات های شهادت طلبانه حماس می باشد.
بیم و نگرانی پی در پی دشمن صهیونیستی از موشک های قسام و عملیات شهادت طلبانه
به نظر می رسد که این عملیات نگرانی صهیونیست ها را برانگیخت و آنان برای رفع این نگرانی خود هیچ راه چاره ای پیدا نکردند.
حسون خاطر نشان ساخت که ایلی یشای معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس حزب شاس بار دیگر خواستار کنترل محور صلاح الدین “فلادلفیا” واقع در مناطق حدودی نوار غزه و مصر توسط ارتش عبری و توقف مذاکرات سران تل آویو با سران تشکیلات خودگردان فلسطین شد. وی یاد آور شد که تصمیم به واگذاری گذرگاه فلادلفیا بدون کنترل آن یک اشتباه به شمار می رود.
درخواست ها در زمینه ترور رهبران حماس
بیشتر اعضای کنست رژیم صهیونیستی خواستار ترور رهبران جنبش مقاومت اسلامی “حماس” و “اسماعیل هنیه” نخست وزیر فلسطین اشغالی شده اند.
سیلوان شالوم از حزب صهیونیستی “لیکود” و عضو کنست رژیم اشغالگر قدس بر این باور است که نفوذ مجریان عملیات شهادت طلبانه به دیمونا پس از ترک نوار غزه ایجاب می کند به این جمع بندی برسیم که تمامی گفت و گوها با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بی ارزش و بیهوده بود است؛ چرا که حماس کنترل و حاکمیت نوار غزه را به دست گرفته است.
وی خاطر نشان ساخت:« در حالی که سردمداران تل آویو از نرمش نشان دادن در قبال مسئله آزادی اسیران فلسطینی که به ادعای وی دستانشان به خود صهیونیست ها آغشته است؛ سخن به میان می آورد؛ بار دیگر این اظهارات ما را نگران می کنند، زیرا این اسیران پس از آزادی امکان دارد؛ دست به اقدامات خرابکارانه (مقاومت و عملیات جهادی) بزنند.»
رسانه های صهیونیستی اعلام کرده بودند که سران تل آویو در پاسخ به خواسته های جنبش حماس در جهت مبادله گلعاد شالیت نظامی اسیر صهیونیستی با اسیران فلسطینی، شروط آزادی اسیران فلسطینی از زندان های صهیونیستی را تغییر داده است.
درخواست مجدد برای یورش به نوار غزه
شالوم از ایهود بارک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی خواست تا دست به یک حمله گسترده به نوار غزه بزند و این اقدام در حالی صورت می گیرد که حزب شاس در اعتراض به عملیات دیمونا خواستار کناره گیری از کابینه شد.
شالوم خاطر نشان ساخت که گزارش وینوگراد نهایی شد و کنفرانس آناپولیس به پایان رسید و دیگر بهانه ای برای عدم یورش به نوار غزه وجود ندارد و به توصیه دستگاه امنیتی اکنون وقت حمله به نوار غزه برای سرکوب حماس و نابودی آن فرا رسیده است.
گروه های مقاومت و در راس آنها گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس تاکید کرد که هر گونه تجاوز به نوار غزه با واکنش شدید مقاومت و تاکتیک های نوین رزمی مواجه می شود و غزه را به گورستان صهیونیست ها مبدل می سازیم.
از سوی دیگر، ابوعبیده سخنگوی گردان های قسام تاکید کرد که مجاهدانش به یورش به غزه و ترور رهبران حماس و در راس آنان اسماعیل هنیه پاسخی کوبنده و بی سابقه خواهند داد.