شنبه 10/می/2025

کشته شدن بیش از 100 کودک فلسطینی از آغاز سال جاری میلادی تاکنون

شنبه 22-نوامبر-2008

  از آغاز سال جاری میلادی تاکنون بیش از 100 کودک فلسطینی به ضرب گلوله اشغالگران صهیونیست و نیز به علت ادامه جنگ داخلی فلسطین کشته شدند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش جهانی دفاع از کودکان (شاخه فلسطین) در گزارشی تاکید کرد که جنایت در حق کودکان فلسطینی در حالی صورت می گیرد که “اسراییل” از سال 1991م. و تشکیلات خودگردان در سال 1995م. خود را به اجرای توافقنامه بین المللی حقوق کودکان ملزم کرده اند.

در این گزارش آمده است که نظامیان صهیونیست از 27 فوریه تا 3 مارس سال جاری میلادی با حمله گسترده نظامی به نوار غزه موسوم به عملیات “زمستان داغ” 117 فلسطینی از جمله 33 کودک را به شهادت رساندند. از میان شهدا هفت کودک نوزاد زیر شش ماه بودند. در این حمله همچنین 200 نفر مجروح شدند که بالغ بر 50 نفر آنان کودک بودند.

بر اساس این گزارش، از آغاز سال جاری میلادی تاکنون دست کم 101 کودک فلسطینی کشته شدند که 87 درصد آنان توسط نظامیان صهیونیست و 13 درصد نیز به علت ادامه جنگ داخلی بین گروه های مسلح فلسطینی و یا به علت استفاده نادرست از سلاح و مواد منفجره به قتل رسیدند. در طول این مدت همچنین 450 کودک فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست مجروح شدند.

گزارش جنبش جهانی دفاع از کودکان همچنین حاکی از آن است که در سال میلادی کنونی صدها کودک فلسطینی به دست اشغالگران صهیونیست بازداشت شدند. بر پایه این گزارش، 297 کودک اسیر همچنان در بند زندان های رژیم صهیونیستی به اتهام ضربه زدن به امنیت “اسراییل” از جمله پرتاب سنگ به طرف دیوار حایل به سر می برند که شش نفر از این کودکان دختر هستند.

در این گزارش آمده است که “سلوی” و “ساره” شانزده ساله از پنجم ژوئن 2008م. به اتهام فعالیت های مسلحانه بازداشت شدند اما تاکنون کیفر خواستی علیه آنان در دادگاه صادر نشده است. دادگاه صهیونیستی این دو دختر فلسطینی را به بازداشت موقت محکوم کرد و قرار بود که آن ها در چهار اکتبر سال جاری آزاد شوند اما حکم بازداشت موقت یک بار دیگر علیه آنان صادر شد و دادگاه با تجدید نظر در این حکم مخالفت کرده است.

“سلوی” و “ساره” بدون ثابت شدن اتهام علیه آنان همچنان در قید بازداشت قرار دارند و قرار است سوم ژانویه 2009م. آزاد شوند. گفتنی است که این نخستین باری است که دادگاه صهیونیستی یک چنین مدت طولانی علیه دو دختر کودک حکم می کند و تاکنون هیچ یک از درخواست های سازمان های بین المللی مبارزه با شکنجه اسرا برای آزادی آنان ثمره ای نداشته است.

 

محاصره غزه

این گزارش درباره محاصره تحمیلی علیه نوار غزه می افزاید که ادامه و تشدید محاصره منجر به توقف سوخت رسانی به این منطقه شد و طی آن برق نوار غزه قطع گردید. به علاوه این که در تردد مردم و ورود کالا از جمله کمک های بشر دوستانه به نوار غزه محدودیت های شدیدی وجود دارد.

جنبش جهانی دفاع از کودکان در گزارش خود ادامه محاصره و تشدید آن طی دو هفته گذشته را به شدت محکوم و تاکید کرد که رژیم صهیونیستی به هیچ یک از درخواست های جامعه جهانی از جمله “بان کی مون” دبیر کل سازمان ملل برای پایان محاصره توجهی نمی کند.

بنا به اعلام این جنبش، بسته ماندن گذرگاه های مرزی نوار غزه مانع از ورود کالاهای اساسی می شود و این به مثابه شکنجه دسته جمعی ساکنان غزه به ویژه کودکانی است که 56 درصد کل ساکنان نوار غزه را تشکیل می دهند.

در این گزارش همچنین هشدار داده شده است که به علت کمبود مواد غذایی و سوخت کافی زندگی کودکان به ویژه آن هایی که در بیمارستان ها بستری هستند، در معرض خطر قرار دارد.

گزارش مذکور همچنین می افزاید که محاصره تحمیلی نوار غزه تاکنون آثار ویرانگری برای نوار غزه به دنبال داشته است، به طوری که هم اکنون 85 درصد ساکنان نوار غزه به کمک های غذایی وابسته هستند و نرخ فقر و بیکاری به شدت افزایش یافته است که همه این مشکلات و قانون شکنی های سازمان یافته در دراز مدت آثار بسیار ناگواری را بر کودکان و به طور کل جامعه فلسطین خواهد گذاشت.

جنبش دفاع از کودکان در ادامه گزارش خود آورده است که پس از گذشت نوزده سال از امضای توافقنامه دفاع از حقوق کودک اما پایبندی به این توافقنامه و اجرای آن در اراضی اشغالی فلسطین دیده نمی شود.

این جنبش از کلیه آزادگان جهان و سازمان و موسسات حقوقی و بین المللی خواست تا بازداشت های سرکوبگرانه و بی احترامی به کودکان اسیر توسط صهیونیست ها را هر چه سریعتر مهار و اسراییل را به خاطر عدم پایبندی و اجرای توافقنامه دفاع از حقوق کودکان محاکمه نمایند.

در این گزارش همچنین از کلیه امضا کنندگان توافقنامه دفاع از حقوق کودک خواسته شده است تا به وظایف و مسئولیت های خود عمل و در راستای دفاع از همه کودکان بدون استثنا تلاش کنند.

جنبش جهانی دفاع از کودکان از کابینه رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان خواست تا خود را به اجرای عملی مفاد توافقنامه دفاع از حقوق کودکان ملزم نمایند.    

لینک کوتاه:

کپی شد