برای حفظ قرآن مجید از کانادا به غزه آمدم و مطمئنم که تلاش هایم در این زمینه به هدر نخواهد رفت و قدر مسلم این که خداوند متعال برای این کارم اجر و ثواب خاصی در نظر گرفته است و عملکرد متولیان حفظ قرآن در اردوگاه ها کاملا ممتاز است و فضای حاکم بر جلسات حفظ قرآن آکنده از شادی و خوشحالی شرعی و سالم است.
محمد زیاره نوجوان فلسطینی 15 ساله مقیم کانادا با این عبارت ها نسبت به حضورش در اردوگاه های تاج الوقار برای حفظ قرآن مجید ابراز خرسندی کرد. هدف وی از عزیمت به نوار غزه حفظ قرآن مجید بود و زمانی که عزم خود را برای این کار جزم کرد بر تحقق هدفش پا فشرد.
وی افزود از نخستین روزی که قدم در خاک پاک نوار غزه گذاشته ام در تمامی دوره های حفظ قرآن مجید که انجمن “دار القران کریم و السنة” برگزار می کند، شرکت کردم.
این میهمان فلسطینی می گوید: از زمان کودکی با خانواده ام در کشور کانادا زندگی می کنم و در آنجا روحیات طبیعی کودکانه خود را داشتم، ولی زمانی که تصیم گرفتم به زادگاهم برگردم به فکر ثبت نام در دوره های حفظ قرآن مجید افتادم؛ البته یکی از مشوق های بنده در این زمینه دایی ام بود.
قرار است 5 ماه در نوار غزه اقامت داشته باشم و می توانم این مدت را با لهو و لعب سپری کنم، ولی بنا به اصرار و تشویق های دایی ام قرار بر این گذاشتم که این مدت را با حفظ قرآن مجید سپری کنم.
عملکرد ممتاز
این نوجوان شیفه قرآن در تشریح عملکرد متولیان قرآن اردوگاه های حفظ قرآن مجید گفت که عملکرد متولیان قرآن در این اردوگاه ها کاملا موفقیت آمیز و ممتاز است.
وی ضمن اشاره به رقابت سازنده و مثبت میان دانش آموزان و حافظان قرآن مجید و تلاش آنان برای حفظ بخش اعظم قرآن مجید گفت :« یک نوع شور و شوق خاصی در میان شیفتگان به حفظ قرآن مجید احساس می کنم، به گونه ای که در روز نخست 8 تا 10 صفحه را حفظ کردم.»
فعالیت های تفریحی
زیاره ضمن تاکید بر خرسندی اش از فعالیت های این اردوگاه گفت:« مسئله ای که موجب تمایز این اردوگاه از اردوگاه های دیگر می شود این است که این اردوگاه به حفظ قرآن مجید توجه و عنایت ویژه ای دارد و در ضمن برنامه تفریحی سالم نیز برای قرآن پژوهان نیز تدارک می بیند.»
وی ضمن اشاره به برنامه حفظ قرآن گفت:« دوره از نماز صبح با حضور تمامی قرآن پژوهان و با یک حالت جالبی آغاز می شود و تا اذان ظهر ادامه می یابد سپس به خانه هایمان بر می گردیم تا لختی استراحت کنیم.»
وی در خصوص وضعیت دین مبین اسلام در اروپا و کانادا گفت که دین مبین اسلام در جای جای این سرزمین بسط و گسترش یافته است و چندین مرکز و مسجد برای حفظ قرآن مجید تدارک دیده شده است،ولی بسیاری از عرب ها به خاطر اقامت طولانی مدتشان در کشورهای غربی در تلفظ و صحبت کردن به زبان عربی مشکل دارند، لذا روند حفظ قرآن مجید در این کشورها کند صورت می گیرد.
در پایان این دانش آموز ضمن تقدیر و تشکر از متولیان و دست اندرکاران امر آموزش و حفظ قرآن مجید گفت:« یقین راسخ دارم که آمدنم از کانادا به غزه برای حفظ قرآن مجید به هدر نخواهد رفت و خداوند متعال برای همه ساعاتی که صرف حفظ قرآن می کنم ثواب در نظر گرفته است.»