پیشگفتار
علی رغم تلاش های طرف های عربی و فلسطینی برای احیای وحدت ملی گروه های فلسطینی و یکپارچه سازی جبهه داخلی و نیز تلاش بی وقفه آنها برای کمک به موفقیت گفتگوهای ملی قاهره به منظور پایان دادن به شکاف داخلی و اختلافات سیاسی گروه های فلسطینی که وتوی صهیونیستی ـ آمریکایی تاکنون مانع از به نتیجه رسیدن آنها شده است، شبکه های خبری مختلف جزئیات و معلومات شگفت انگیزی درباره موج حملات و بازداشت ها در کرانه باختری منتشر می کنند که هدف از آنها نابودی و کاهش نفوذ سیاسی، اجتماعی و نظامی مقاومت فلسطین و نیز تعطیلی مراکز فعالیت های خیریه و فرهنگی این گروه ها در کرانه باختری است. این روند به ویژه پس از پیروزی مقاومت در جنگ 22 روزه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه که خط بطلانی بر نتیجه بخش بودن مذاکرات سازش با رژیم صهیونیستی کشید، شدت بیشتری به خود گرفته است.
همکاری امنیتی میان جریان دایتون در کرانه باختری و رژیم صهیونیستی به صورت هماهنگی متبادل و توزیع مسئولیت ها میان طرفین صورت می گیرد و این مساله بر هیچ کش پوشیده نیست و اظهارات برخی مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین در جریان جنگ غزه دلیل روشنی بر این مدعای ماست. در جریان جنگ فرقان در نوار غزه برخی مقامات و مسئولان تشکیلات خودگردان فلسطین مستقیما و به صراحت جنبش مقاومت اسلامی “حماس” را مسئول اصلی وقوع این جنگ که در نهایت با پیروزی ملت فلسطین و گروه های مقاومت و در راس آنها جنبش حماس به پایان رسید، معرفی می کردند و علاوه بر این، هر گونه تحرک مردمی برای آغاز انتفاضه جدید در کرانه باختری و یا کمک رسانی به ساکنان مقاوم نوار غزه را سرکوب می کردند و این مساله در سرکوب تظاهرات های مردمی این منطقه که با همکاری و هماهنگی نظامیان رژیم صهیونیستی با عناصر سرویس های امنیتی جریان دایتون صورت می گرفت، به وضوح قابل مشاهده بود. عناصر سرویس های امنیتی وابسته به “محمود عباس” رئیس سابق تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری در جریان این جنگ مبارزان گروه های مقاومت در کرانه باختری را تعقیب و بازداشت می کردند و در صورتی که سلاحی در دست هر یک از ساکنان این منطقه می دیدند وی را به جرم تخطی از قانون بازداشت می کردند حال چه این سلاح متعلق به اشخاص و یا تشکیلات و نهادهای مقاومتی این منطقه می بود.
سرویس های امنیتی جریان دایتون و نظامیان رژیم صهیونیستی در انجام ماموریت های امنیتی همکاری می کردند و به محض اینکه رژیم صهیونیستی یکی از مبارزان گروه های مقاومت فلسطینی را آزاد می کرد، نهادهای امنیتی تشکیلات خودگردان اقدام به بازداشت وی می کردند و متقابلا زمانی که تشکیلات خودگردان بازداشت شدگان سیاسی در زندان های خود را آزاد می کرد، رژیم صهیونیستی یک روز پس از آن وی را بازداشت و روانه زندان های صهیونیستی می کردند.
در یک عبارت ساده و خلاصه تر می توان گفت که این طرف ها فعالیت های امنیتی مشترکی را انجام می دادند و عناصر امنیتی تشکیلات خودگردان به همراه سرویس های امنیتی جریان دایتون به منظور ایجاد رعب و وحشت در میان ساکنان کرانه باختری در برخی شهرهای این منطقه مستقر می شدند و در راستای همکاری های امنیتی و نقشه های هماهنگ با طرف صهیونیستی به بهانه برقراری امنیت موجی از نگرانی را در میان مردم این منطقه دامن می زدند.
نکته جالب توجه در این زمینه این است که در همان حالی که گشتی های ارتش صهیونیستی اقدام به گشت زنی در خیابان های شهرهای مختلف کرانه باختری می کردند، عناصر سرویس های امنیتی جریان دایتون به منظور حفظ امنیت آنها در مناطق مختلف این شهرها مستقر می شدند و این خود میزان همکاری امنیتی میان طرفین را به وضوح نشان می دهد.
حماس: موفقيت گفتگوهای ملی در گروی آزادی بازداشت شدگان سیاسی است
جنبش مقاومت اسلامی “حماس” ضمن تشریح مواضع خود در قبال مصالحه ملی گروه های فلسطینی بر اهتمام خود برای موفقیت گفتگوی ملی این گروه ها و پایان دادن به شکاف و اختلافات سیاسی تاکید کرد.
این جنبش خاطر نشان کرد که گفتگوی جدی و مسئولانه تنها راه تحقق مصالحه ملی در فلسطین است و ما همواره از گفتگو حمایت کرده و خواستار زمینه سازی مناسب برای موفقیت و تحقق اهداف این گفتگوها شده ایم.
حماس در ادامه تصریح کرد که آزادی اعضا و طرفداران بازداشت شده این جنبش در زندان های تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری شرط ضروری برای آغاز و موفقیت گفتگوهاست و آغاز این گفتگوها در سایه اوضاع کنونی حاکم بر کرانه باختری که بازداشت های سیاسی اعضا و طرفداران جنبش حماس و دیگر گروه های فلسطینی همچنان ادامه دارد و تاکنون 600 نفر از سوی سرویس های امنیتی عباس بازداشت شده و زندان های سازمان اطلاعات و حفاظت اطلاعات به شکنجه گاه این بازداشت شدگان سیاسی تبدیل شده است که در نتیجه آن 2 تن از اعضای جنبش حماس به نام های “مجد البرغوثی” (در ماه فوریه 2008) و “محمد الحاج” (در ماه فوریه سال 2009) به شهادت رسیده و ده ها نفر دیگر نیز دچار نقص عضو و اختلالات جسمی دیگر شده اند.
شهادت “الحاج” بعد از “البرغوثی”.. جنایت های سازمان حفاظت اطلاعات نتیجه شوم همکاری امنیتی
تاریخ 12/2/2009
سرویس های امنیتی جریان دایتون وابسته به “محمود عباس” و “سلام فیاض” در کرانه باختری با تکرار جنایت های خود، “محمد عبد اللطیف الحاج” (30 ساله) را نیز تحت شکنجه های خود به شهادت رساندند و این حادثه بار دیگر خاطره پیگرد و بازداشت های سیاسی و ترور اعضای جنبش حماس و دیگر گروه های فلسطینی را در اذهان مردم فلسطین زنده می کند که در راستای اجرای تعهدات ناشی از همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی صورت می گیرد و همین مساله باعث مطرح شدن انتقادات شدیدی از سوی گروه های مقاومت و اسلامگرا و نیز شخصیت های فلسطینی علیه سیاست های رئیس سابق تشکیلات خودگردان و گروه رام الله می شود که هر گونه تلاش برای مصالحه ملی را به شکست می کشاند.
کمیته تحقیق بی طرف
با توجه به تکرار این حوادث که از جمله آنها می توان به شهادت “مجد البرغوثی” در حدود یک سال پیش اشاره کرد، گروه های ملی و اسلامگرا بر لزوم تشکیل کمیته ای بی طرف برای پیگیری دلایل شهادت “محمد الجاج” از اعضای جنبش حماس که در زیر شکنجه های سازمان حفاظت اطلاعات عباس در شهر جنین جان خود را از دست داد، تاکید دارند.
در بیانیه صادره از سوی گروه های مذکور آمده است که نتایج تحقیقات صورت گرفته در زمینه دلایل شهادت الحاج حتما باید منتشر شده و زمینه تحقیق و بررسی دلایل این جنایت ها و به ویژه مساله بازداشت های سیاسی از سوی سازمان های بشر دوستانه فراهم شود.
این بیانیه پس از آن صادر شد که جنبش حماس با تکذیب ادعاهای پوچ و دروغین تشکیلات رام الله مبنی بر خودکشی “محمد الحاج”، سرویس های امنیتی عباس را مسئول وفات وی معرفی و اعلام کرد که این عضو جنبش حماس در نتیجه شدت شکنجه های عناصر امنیتی عباس جان خود را از دست داده است.
در همین راستا، “منی منصور” از نمایندگان فراکسیون پارلمانی “تغییر و اصلاح” وابسته به جنبش حماس نیز خواستار تشکیل کمیته تحقیق مستقل با حضور نمایندگان موسسات حقوقی و بشردوستانه و نمایندگان گروه های فلسطینی و نزدیکان الحاج برای تحقیق درباره دلایل وفاع وی شده و بر لزوم محاکمه و مجازات مسئولان این جنایت و تحویل آنها به مراجع قضایی به منظور جلوگیری از تکرار این حوادث تاکید کرد.
شاباک فلسطین
“محمد فرج الغول” وزیر امور اسرا و آزادگان فلسطینی در دولت منتخب فلسطین به نخست وزیری “اسماعیل هنیه” اقدام سرویس های امنیتی عباس در تعقیب و بازداشت مبارزان گروه های مقاومت فلسطین و تلاش برای ترور آنها را نتیجه شوم همکاری های امنیتی میان تشکیلات خودگردان و ارتش صهیونیستی و نیز اجرای طرح ژنرال “کیت دایتون” آمریکایی قلمداد کرد.
وی طی اظهاراتی در این زمینه تصریح کرد که اقدامات جنایتکارانه سرویس های امنیتی عباس علیه مبارزان جنبش های حماس و جهاد اسلامی و نیز “گردان های الاقصی” که حاضر به اجرای سیاست های رژیم صهیونیستی نشدند، مساله عجیبی است که نمونه های آنرا تنها در میان ملت فلسطین می توان دید. وی افزود متاسفانه ما شاهد اجرای طرح های صهیونیستی ـ آمریکایی به دست عناصر فلسطینی هستیم و آخرین مورد از این مساله را می توان در حادثه شهادت “محمد الحاج” در اثر شکنجه های شدید سرویس های امنیتی برای وادار کردن وی به همکاری اطلاعاتی به وضوح مشاهده کرد.
الغول در بخش دیگری از اظهارات خود از بازداشت 30 تن از آزادگان فلسطینی از سوی سرویس های امنیتی عباس و زندانی شدن آنها در زندان های تشکیلات خودگردان در رام الله خبر داده و تاکید کرد که این اسرا پس از اینکه شکنجه های سخت سازمان اطلاعاتی “شاباک” رژیم صهیونیستی را تحمل کرده و از زندان های این رژیم آزاد شدند، حال تحت شدیدترین شکنجه های سازمان “شاباک” فلسطین قرار گرفته اند و تشکیلات خودگردان به جای تکریم و فراهم کردن زندگی شرافتمندانه برای آزادگان فلسطینی به پاس فداکاری های آنها در راه وطن و مساله فلسطین آنها را بار دیگر زندانی کرده و شدیدترین شکنجه ها و بازجویی ها را برای آنها در نظر گرفته است.
وزیر اسرا و آزادگان فلسطین همچنین اظهار داشت که بسیاری از آزادگان فلسطینی بازداشت شده در زندان های عباس به دلیل شدت شکنجه ها به بیمارستان منتقل شده اند که آخرین مورد از آنها “عصام الضمیری” بود که در اثر وخامت حالش به بیمارستان طولکرم در کرانه باختری انتقال داده شد. این آزاده فلسطینی بیش از 2 سال در زندان های رژیم صهیونیستی به سر برده و چند ماه قبل آزاد شده است.
وی تاکید کرد که این جنایت های سرویس های امنیتی عباس باعث گسترش دامنه شکاف و اختلافات میان گروه های فلسطینی می شود و همه تلاش ها برای گفتگو و احیای وحدت ملی میان دو پاره فلسطین (کرانه باختری و نوار غزه) را به شکست می کشاند، وی افزود:« با وجود تداوم بازداشت های سیاسی اعضای جنبش حماس در زندان های تشکیلات خودگردان در رام الله چطور می تواند انتظار تحقق وحدت ملی را داشت؟ و در حالی که جنایت های سرویس های امنیتی رام الله علیه رهبران و اعضا و طرفداران جنبش حماس ادامه دارد، چطور می توان بر سر میز مذاکرات با دیگر گروه های فلسطینی حاضر شد؟ آنها بی شرمی را به جایی رسانده اند که زنان و کودکان را نیز بازداشت کرده و خانواده های نمایندگان اسیر فلسطینی در زندان های صهیونیستی را مورد تهدید و حمله قرار می دهند.»
حمله وحشیانه سرویس های عباس علیه طرفداران حماس در رام الله
تاریخ 16/2/2009
سرویس های امنیتی جریان دایتونیسم حمله وحشیانه و گسترده ای را علیه طرفداران جنبش حماس در تعدادی از روستاهای غربی و جنوبی استان رام الله و روستای البیره انجام داده و 12 تن از شهروندان این منطقه را به بهانه فعالیت آنها در قالب جنبش حماس بازداشت کردند.
عناصر سازمان حفاظت اطلاعات عباس با همکاری نظامیان رژیم صهیونیستی به روستای “قبیه” واقع در غرب رام الله (در داخل منطقه C که از لحاظ امنیتی و اداری تحت اداره رژیم صهیونیستی قرار دارد) حمله کرده و “عمر حسین” (38 ساله) و “محمد ولید” (22 ساله) را بازداشت و برای تحقیق و بازجویی به زندان مرکزی “بیتونیه” انتقال دادند.
گفتنی است که سازمان حفاظت اطلاعات عباس، شیخ “إدریس حسین” برادر “عمر حسین” از بازداشت شدگان سیاسی در زندان های سرویس های امنیتی عباس در رام الله را از 6 ماه پیش بازداشت کرده و همچنان در زندان های خود نگهداشته است. نظامیان رژیم صهیونیستی نیز شیخ “ولید عیظان” (50 ساله) پدر “محمد عیظان” بازداشت شده از سوی سرویس های امنیتی عباس را دستگیر و با صدور حکم بازداشت موقت علیه وی، او را به زندان “عوفر” رژیم صهیونیستی منتقل کرده است و این در حالی است که سرویس های امنیتی رام الله نیز از 4 ماه قبل وی را تحت پیگرد قرار داده بودند.
در همین راستا لازم به ذکر است که نظامیان رژیم صهیونیستی با حمله به روستای “بنی حارث”، شیخ “عامر حموده” (30 ساله) را پس از 3 روز آزادی از زندان های سازمان حفاظت اطلاعات که 6 ماه متوالی در آنجا بسر برده و تحت شدیدترین شکنجه ها قرار گرفت، بازداشت و روانه زندان کرد.
بازداشت امام جماعت مسجد “القدیم” طولکرم توسط سازمان اطلاعات عباس
تاریخ 21/2/2009
سازمان اطلاعات وابسته به “محمود عباس” رئیس سابق تشکیلات خودگردان فلسطین در طولکرم، شیخ “لیث العتیلی” امام جماعت و خطیب مسجد “القدیم” دومین مسجد بزرگ شهر طولکرم را بازداشت کردند. منابع محلی طولکرم خاطر نشان کردند که عناصر سازمان اطلاعات عباس پس از حمله به فروشگاه تجاری متعلق به شیخ العتیلی و برادر وی “مومن العتیلی” در مرکز این شهر و تفتیش و سرقت برخی لوازم کامپیوتری موجود در این فروشگاه، شیخ العتیلی را بازداشت کردند.
البته این اولین موردی نیست که شیخ العتیلی بازداشت می شود، بلکه از زمان آزادی از زندان های رژیم صهیونسیتی در چند ماه پیش نیز بارها از سوی سرویس های امنیتی عباس برای بازجویی به مراکز وابسته به این سازمان فرا خوانده شده و در برخی موارد نیز بازداشت و زندانی شده است. سرویس های امنیتی عباس از زمان حمله ارتش صهیونیستی به نوار غزه وی را موظف کرده اند که هر هفته خود را به مقر این سرویس ها معرفی کند.
شناسایی و بازداشت مزدوران صهیونیستی از سوی وزارت کشور فلسطین
تاریخ 23/2/2009 م
وزارت کشور دولت منتخب فلسطین به نخست وزیری “اسماعیل هنیه” از کشف و بازداشت یک شبکه مزدوری و همکاری با اشغالگران صهیونیست خبر داد که اعضای آنرا عناصر سرویس های امنیتی عباس تشکیل می دادند. این شبکه مزدوری در دوران جنگ 22 روزه ارتش صهیونیستی علیه نوار غزه با تشکیل مجموعه های محرمانه و زیر زمینی دست به عملیات های خرابکاری در غزه و کشتار شهروندان فلسطینی می زدند و با این اقدامات خود که در راستای همکاری امنیتی با اشغالگران صورت می گرفت، سعی در بر هم زدن نظم و امنیت نوار غزه داشتند و علاوه بر این، اطلاعات حساسی را درباره محل های آموزش مبارزان گروه های مقاومت و سرویس های امنیتی وزارت کشور و نیز محل های ساخت سلاح های این گروه ها و تونل های مورد استفاده آنها در مرزهای مشترک نوار غزه با مصر به ارتش صهیونیستی ارائه می دادند.
مهندس “ایهاب الغصین” سخنگوی وزارت کشور فلسطین و “ابو عبد الله” مدیر “اداره جمع آوری و تحلیل اطلاعات” در سرویس امنیت داخلی، طی کنفرانسی خبری در شهر غزه فیلمی تصویری از اعترافات اعضای شبکه مذکور را پخش کرده و اظهار داشتند که این افراد به صورت رسمی اقدام به پیگیری و شناسایی تحرکات گروه های مقاومت و سرویس های امنیتی نوار غزه می کردند.
الغصین خاطر نشان کرد که ما تاکنون به توافقات صورت گرفته در دیدارها و گفتگوهای جنبش های فتح و حماس در قاهره در زمینه توقف حملات رسانه ای علیه یکدیگر پایبند بودیم ولی “سمیر المشهراوی” به یکباره این توافقات را زیر پا گذاشته و در جریان یک برنامه تلویزیونی شبکه “فلسطین” وابسته به جنبش فتح اقدام به نشر برخی اکاذیب و ادعاهای دروغین علیه جنبش حماس کرد. وی افزود مقامات جنبش فتح هیچ تلاشی در راستای موفقیت گفتگوها و احیای وحدت ملی گروه های فلسطینی انجام نمی دهند و اصلا به چنین مسائلی اهمیت نمی دهند.
فعالیت های قبل از جنگ
ابو عبد الله مدیر “اداره جمع آوری و تحلیل اطلاعات” وابسته به سرویس امنیت داخلی نیز به نوبه خود تاکید کرد که مجموعه های مذکور قبل از آغاز جنگ غزه به دستور مسئولان سرویس های امنیتی کرانه باختری و با استفاده از برنامه اینترنتی “گوگل ارث” نقشه هایی را تهیه و طراحی می کردند که محل استقرار مساجد، موسسات، تونل ها و مراکز ساخت و تولید سلاح های گروه های مقاومت به خوبی در آنها مشخص شده بود و این نقشه ها را به مسئولان سرویس های امنیتی در کرانه باختری ارسال می کردند.
وی افزود:«مجموعه های مذکور نقشه منزل “اسماعیل هنیه” نخست وزیر دولت منتخب فلسطین و خانه های اطراف آنرا طراحی کرده و نیز مراکز امنیتی، پشتیبانی و سنگرهای گروه های مقاومت را بر روی آنها مشخص کرده بودند و علاوه بر این، سعی داشتند تونل های احتمالی متصل به منزل نخست وزیر فلسطین را شناسایی و بر روی نقشه مذکور علامت گذاری کنند تا در نهایت آنرا به رام الله ارسال کنند.»
این مسئول سرویس امنیت داخلی در بخش دیگری از اظهارات خود خاطر نشان کرد که “بهاء بعلوشه” از مسئولان سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان در نوار غزه در دوره قبل از حوادث 14 ژوئن سال 2007 که در جریان این حوادث به رام الله متواری شد، با برخی از مجموعه های مذکور در نوار غزه ارتباط داشته و از آنها خواسته بود که اطلاعاتی را درباره جنبش حماس و گردان های شهید “عزالدین قسام” شاخه نظامی این جنبش و نیز توان موشکی آنها جمع آوری کنند. وی همچنین “حجازی الغفری” از دیگر اعضای شبکه مزدوری کشف شده در نوار غزه را مسئول جمع آوری اطلاعات درباره “گلعاد شالیت” نظامی صهیونیستی اسیر جنبش حماس در نوار غزه کرده بود. از دیگر اقدامات وی می توان به استقرار برخی افراد در صحرای سیناء به منظور شناسایی تونل های این منطقه و اطلاع از شیوه واردات سلاح به نوار غزه و نیز تحقیق درباره طرف های تحویل دهنده اموال به جنبش های حماس و جهاد اسلامی اشاره کرد.
شایعه پراکنی
مدیر اداره جمع آوری و تحلیل اطلاعات همچنین تصریح کرد که مجموعه های مزدوری و همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی در جریان جنگ غزه اقدام به شایعه پراکنی درباره تصمیم رژیم صهیونیستی برای ادامه حملات خود به مناطق دیگر (مناطق خارج از اشغال خود) می کردند که در نتیجه این مساله، ساکنان این مناطق از ترس جان خود منازلشان را تخلیه می کردند. علاوه بر این، عناصر شبکه مذکور برخی اخبار دروغین را درباره مکان های حضور رهبران گروه های مقاومت منتشر کرده و به عنوان مثال ادعا می کردند که برخی از این رهبران در بیمارستان “الشفاء” بستری شده و یا در زیر آوار و ویرانه های مسجد “الشفاء” باقی مانده اند. از دیگر اخبار منتشر شده از سوی این مجموعه های مزدوری می توان به شایعات مربوط به انبار کردن سلاح در مساجد نوار غزه اشاره کرد که هدف از آنها فراهم کردن بهانه های لازم برای هدف قرار دادن این مساجد و ضربه زدن به عرصه داخلی فلسطین بود.
ابو عبد الله تاکید کرد که لیست کاملی از اسامی عاملان نشر و اشاعه اکاذیب و شایعات مذکور منتشر کرده و از استقرار برخی عناصر سرویس های امنیتی و به ویژه سازمان اطلاعات در خیابان ها و چهار راه های این منطقه و استفاده آنها از لباس مدنی و غیر نظامی در روز اول پس از حمله ناگهانی جنگنده های صهیونیستی به غزه خبر داد و این مساله را نشان همکاری و هماهنگی بالای نظامیان رژیم صهیونیستی با عناصر سرویس امنیتی عباس در رام الله دارد.
مجموعه های ویژه شناسایی میدانی
ابو عبد الله در بخش دیگری از سخنان خود به تشکیل مجموعه های ویژه کمین و تعقیب اعضا و طرفداران جنبش حماس و سرویس های امنیتی وزارت کشور اشاره کرده و اظهار داشت:« ما لیست دقیقی از اسامی اعضای این مجموعه ها و کارهای روزمره آنها با ذکر تاریخ و زمان دقیق آن و نیز محل حضور این افراد را داریم.» و این افراد در اعترافات خود نیز به همان محل هایی که در جریان ماموریت های خود آنها را شناسایی و گزارش های ویژه ای را درباره آنها به مسئولان سرویس های امنیتی در المقاطعه ارسال کرده اند، اشاره کردند. این اماکن دقیقا همان محل هایی بودند که ارتش صهیونیستی در جریان حمله خود به نوار غزه آنها را بمباران کرد و از جمله آنها می توان به مسجد “شهید عماد عقل” و مسجد “دکتر ابراهیم المقادمه” و یکی از پاسگاه های مقاومت در غرب شهر غزه و نیز یک پاسگاه شبانه اشاره کرد. این مجموعه ها همچنین به این مساله اعتراف کرده اند که با زیر نظر گرفتن تحرکات و رفت و آمدهای شهید “سعید صیام” وزیر کشور و امنیت ملی اطلاعات لازم برای ترور وی را جمع آوری کردند.
عباس مسئول جنایت های سرویس های امنیتی
وزارت کشور فلسطین در ادامه به مزدوران و متهمان جاسوسی نسبت به عواقب همکاری امنیتی با دشمن صهیونیستی و یا سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان در رام الله و یا ارائه اطلاعات مربوط به ملت فلسطین به این مراجع هشدار داده و تاکید کرد که با افرادی که سعی در ایجاد تنش و تفرقه افکنی در عرصه داخلی فلسطین داشته باشند، صرفنظر از وابستگی های حزبی و قبیله ای با قاطعیت برخورد خواهد کرد و به آنها اجازه هرج و مرج طلبی در این سرزمین را نخواهد داد.
این وزارتخانه “محمود عباس” رئیس سابق تشکیلات خودگردان فلسطین را مسئول کامل جنایت های عناصر سرویس های امنیتی معرفی کرده و به افراد وابسته به این سرویس ها در کرانه باختری توصیه کرد که «دست از کشتار و جنایت علیه هموطنان خود بردارید و بیش از این آلت دست بیگانگان برای شکنجه شهروندان فلسطینی نباشید. شما باید از خشم ملتی که در قابل دشمن تا بن دندان مسلح صهیونیستی ایستادگی کرده است، بترسید و مطمئن باشید که فرماندهان شما که در جریان حوادث سال 2007 نوار غزه از این منطقه متواری شده و موجی از ویرانی و خرابی را از خود به یادگار گذاشتند، هیچ نفعی به شما نخواهند رساند.»
تداوم بازداشت طرفداران حماس در طولکرم از سوی سرویس های امنیتی عباس
تاریخ 23/2/2009
شاخه جنبش حماس در کرانه باختری با صدور بیانیه ای خاطر نشان کرد که سازمان های اطلاعات و حفاظت اطلاعات وابسته به عباس در طولکرم همچنان به بازداشت اعضا و طرفداران جنبش حماس در این منطقه ادامه می دهند و در کمتر از 6 ماه گذشته بیش از 20 تن از آنها را بازداشت کرده اند.
در این بیانیه آمده است که سازمان حفاظت اطلاعات عباس 13 تن و سازمان اطلاعات نیز 8 تن از طرفداران جنبش حماس در شهر طولکرم را بازداشت کرده اند و آنها را تحت شدیدترین شکنجه ها از جمله “شبح” و بیداری اجباری قرار می دهند.
سرویس های امنیتی وابسته به رئیس سابق تشکیلات خودگردان فلسطین نیز با فراخوانی طرفداران جنبش حماس و به ویژه ائمه جماعات، معلمان، دانشجویان و آزادگان فلسطینی به مقرهای این سازمان در کرانه باختری، ساعت های متوالی آنها را تحت بازجویی قرار داده و از آنها می خواهند که روزهای بعدی نیز به این مراکز مراجعه کنند. به عبارت دیگر، سرویس های امنیتی عباس طرفداران حماس در کرانه باختری را تحت اقامت اجباری قرار داده اند و این مساله پس از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه شدت بیشتری به خود گرفته است؛ به طوری که آنها گروهی از شهروندان فلسطینی طرفدار جنبش حماس را بازداشت کرده و به محض آزادی آنها گروهی دیگر را بازداشت می کنند.
این بیانیه در استناد به بازداشت های صورت گرفته، از افرادی مانند “مصطفی بدیر” از طولکرم، “وحید مرعب”، “احمد بدران” و “مهدی مرعی” از شهرک “عنبتا” واقع در شرق طولکرم و نیز “عوض یوسف اشتیوی” از منطقه شمالی طولکرم اشاره کرده و تاکید می کند که همگی این افراد از آزادگان فلسطینی بوده و سال ها در زندان های دشمن صهیونیستی زندانی بوده اند.
از سوی دیگر، تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی در بازداشت طرفدارن گروه های مقاومت در کرانه باختری نقش مکمل را برای یکدیگر ایفا می کنند و حادثه چند روز پیش در شهرک “عنبتا” نمونه ای از این مساله بود که در جریان آن ارتش رژیم صهیونیستی دو تن از مبارزان جنبش جهاد اسلامی به نام های “موفق ابو کمال” و “اسعد عادل” را که تنها دو روز قبل از زندان های سازمان اطلاعات تشکیلات خودگردان آزاد شده بودند، بازداشت کرد.
شاخه جنبش حماس در کرانه باختری، در بیانیه خود اسامی شماری از افراد بازداشت شده از سوی عناصر عباس را آورده است که از جمله آنها می توان به افراد زیر اشاره کرد:
نخست: بازداشت شدگان از سوی سازمان حفاظت اطلاعات:
1- عصام ضمیری از آزادگان فلسطینی اهل طولکرم که پس از گذشت چند ماه از آزادی وی از زندان های صهیونیستی در تاریخ 7/2/2009 از سوی این سازمان بازداشت شد.
2- مصطفی عوده از آزادگان فلسطینی اهل طولکرم که در تاریخ 7/2/2009 بازداشت شده است.
3- إیاد شلبایه از آزادگان فلسطینی ساکن اردوگاه نور شمس که از تاریخ 7/2/2009 بازداشت شده است.
4- فادي نور از آزادگان فلسطینی اهل شهرک “عنبتا” که از تاریخ 7/2/2009 در بازداشت به سر می برد.
5- احمد شهاب از آزادگان فلسطینی اهل شهرک “عنبتا” که از تاریخ 11/2/2009 در بازداشت به سر می برد.
6- عبد الحکیم حمدان از آزادگان فلسطینی اهل شهرک “بلعا” که از تاریخ 21/2/2009 بازداشت شده است.
7- عبد الرحمن عنزی که اصالتا اهل نوار غزه بوده و از چندین سال پیش در اردوگاه طولکرم اقامت دارد و در تاریخ 21/2/2009 از سوی سازمان حفاظت اطلاعات عباس بازداشت شده است.
8- باسم عکاشه از آزادگان فلسطینی ساکن اردوگاه طولکرم که از تاریخ 22/2/2009 در بازداشت به سر می برد.
افراد بازداشت شده از سوی سازمان اطلاعات:
1- تیسیر جابر از اسرای فلسطینی ساکن اردوگاه نور شمس که از تاریخ 7/2/2009 بازداشت شده است.
2- آحمد عسس از آزادگان فلسطینی ساکن اردوگاه نور شمس که از تاریخ 7/2/2009 در بازداشت به سر می برد.
3- زکریا حماد از آزادگان فلسطینی اهل شهرک “عنبتا” که از تاریخ 7/2/2009 بازداشت شده است.
4- نضال ابو ظریفه از آزادگان فلسطینی ساکن اردوگاه نور شمس که از تاریخ 8/2/2009 در زندان های سازمان اطلاعات به سر می برد.
5- عبد القادر جابر از آزادگان فلسطینی ساکن اردوگاه نور شمس که در تاریخ 9/2/2009 بازداشت شده است.
6- محمد مجادبه از آزادگان فلسطینی اهل شهرک “علار” که از تاریخ 21/2/2009 بازداشت شده است.
7- “لیث عتیلی” از آزادگان فلسطینی و امام جماعت و خطیب مسجد “القدیم” در طولکرم که از تاریخ 21/2/2009 بازداشت شده است.
8- بصیر غانم از آزادگان فلسطینی ساکن شهرک “شویکه” که از تاریخ 18/2/2009 در بازداشت به سر می برد.
بازداشت 9 تن از جوانان کرانه باختری از سوی نظامیان صهیونیستی و با حمایت عناصر عباس
در تاریخ 24/2/2009:
رادیو عبری اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی 8 تن از شهروندان فلسطینی را در اطراف شهرهای جنین، قلقیلیه و بیت لحم بازداشت کرده و آنها را برای تحقیقات و بازجویی به سازمان اطلاعات این رژیم تحویل دادند.
منابع محلی نیز خاطر نشان کردند که تعدادی از گشتی های ارتش صهیونیستی با حمله به بخش غربی شهر جنین، منزل “زاهی عبد الکریم السعدی” در جبل ابوظهیر را محاصره کرده و پسر وی به نام “عبد الکریم” (22 ساله) را بازداشت کردند.
ساکنان شهر جنین در این باره تصریح کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی راس ساعت یک نیم از طریق بلندگوها از افراد خانواده مذکور خواستند که از منزل خود خارج شوند. در این لحظه نظامیان صهیونیستی اقدام به تفتیش منزل این خانواده کرده و خسارت های زیادی به اسباب و اثاثیه آن وارد کردند و سپس “عبد الکریم السعدی” را به جای نامعلومی انتقال دادند. نظامیان صهیونیستی پس از این اقدام خود و در حالی که عناصر سازمان حفاظت اطلاعات در محل حضور داشتند، از آنجا عقب نشینی کردند که این مساله نشان از همکاری امنیتی گسترده میان سرویس های امنیتی و ارتش صهیونیستی در زمینه حمله به شهرها و روستاهای کرانه باختری و بازداشت مبارزان فلسطینی از این مناطق دارد.
اقدام سرویس های عباس در تحویل صهیونیست های وارد شده به بیت لحم به مراجع صهیونیستی
سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان در راستای همکاری های امنیتی خود با ارتش صهیونیستی، صهیونیست هایی را که وارد منطقه “أ” در کرانه باختری می شوند، به طرف صهیونیستی تحول می دهند. از جمله این موارد می توان به ورود دو شهرک نشین صهیونیست به منطقه صنعتی در خیابان اصلی مجاور شهرک الخضر اشاره کرد.
سرویس های امنیتی عباس در توجیه حملات و بازداشت های خود علیه ملت فلسطین که همواره تحت حملات بی وقفه نظامیان صهیونیستی قرار دارد، پایبندی به تعهدات ناشی از توافقنامه های امنیتی تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی را دلیل این جنایت ها عنوان کرده است و این توافقنامه ها همان چیزی است که جنبش فتح پذیرش و پایبندی به آنها از سوی جنبش حماس را شرط ضروری برای موافقت با تشکیل دولت وحدت ملی اعلام کرده است.
حمله نظامیان صهیونیستی به منزل یکی از افراد تحت تعقیب وابسته به “گروهان های قدس” با حمایت سرویس های عباس
تاریخ 25/2/2009
نظامیان صهیونیستی بامداد روز 25 ماه فوریه سال جاری به شهرک “الیامون” واقع در غرب شهر جنین حمله کرده و منزل “باجس حمدیه” یکی از فعالان گروهان های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین را که از 6 سال پیش تحت تعقیب ارتش صهیونیستی قرار دارد، محاصره کردند.
شاهدان محلی در همین راستا خاطر نشان کردند که نظامیان صهیونیستی پس از بیرون کردن اعضای خانواده این فعال گروهان های قدس، خسارت های زیادی به محتویات منزل وی وارد آورده و آنها را تهدید کردند که به زودی پسرشان را ترور خواهند کرد. نظامیان صهیونیستی حتی برای پیدا کردن این مبارز گروهان های قدس، با استفاده از سگ های ویژه پلیس منازل مجاور خانه حمدیه را نیز تفتیش کردند. این گروه از نظامیان صهیونیستی پس از اینکه نتوانستند اثری از “باجس حمدیه” پیدا کنند، به همراه سرویس های امنیتی وابسته به جریان دایتون از این شهرک عقب نشینی کردند و این حادثه نیز نمونه دیگری از همکاری امنیتی میان سرویس های امنیتی عباس و ارتش رژیم اشغالگر قدس است.
خوشبینی دایتون نسبت به موفقیت تلاش های سرویس های امنیتی و مهارت آنها
تاریخ 28/2/2009م
روزنامه آمریکایی “نیویورک تایمز” در یکی از شماره های خود به نقل از ژنرال “کیت دایتون” فرستاده ویژه امنیتی آمریکا در فلسطین در زمینه تلاش های این کشور برای آموزش نیروهای امنیتی فلسطین آورده است که « نیروهای امنیتی فلسطین در نزدیکی اریحا و به ویژه اعضای دانشکده گارد ریاستی احساس می کنند که طرف ذینفع در عرصه فلسطین بوده و در آینده کشور فلسطین را تشکیل خواهند داد.»
وی در ادامه می گوید:« اگر من به موفقیت آنها در این زمینه اطمینان نداشتم این مساله را مطرح نمی کردم، اما از آنجا که به مقامات فلسطینی و در طرف مقابل دولت جدید آمریکا اعتماد کامل دارم، این سخنان را می گویم.»
دایتون در ادامه خاطر نشان می کند:«تلاش های صورت گرفته برای آموزش عناصر امنیتی تشکیلات خودگردان در حال حاضر نتایج خود را به خوبی نشان می دهد و این آموزش ها باعث افزایش کارآیی عناصر سرویس های امنیتی و آمادگی آنها در سال های اخیر شده است. در جریان این برنامه ها، 1600 تن از عناصر سرویس های امنیتی آموزش های نظامی آمریکایی را در اردن دریافت کرده و همکاری های خوبی با نظامیان ارتش صهیونیستی دارند. این گروه مسئولیت اداره اوضاع امنیتی شهر جنین و مناطق اطراف آن در کرانه باختری و نیز شهرهای نابلس، بیت لحم و بخش هایی از الخلیل را بر عهده دارند.»
روزنامه نیویورک تایمز در ادامه می آورد:« در همین راستا، اردوگاه عملیات های نیروهای امنیت ملی طی ماه آینده در محل دیگری در نزدیکی اریحا افتتاح خواهد شد و این شهر مرکز تمامی فعالیت های آموزشی نیروهای امنیتی است. علاوه بر این، مراکز آموزشی پلیس فلسطین که از سوی اتحادیه اروپا راه اندازی شده است، در این شهر قرار دارد و تمامی این فعالیت ها جلوه ای از برنامه ها و طرح های امنیتی است که آموزش ها و تجهیزات لازم برای سیطره امنیتی نیروهای امنیتی فلسطین بر اوضاع امنیتی در کرانه باختری را فراهم می کند.»
در حالی که قرار بود دوره ماموریت 3 ساله دایتون در سرزمین های فلسطینی امسال به پایان برسد، اما “جرج میچل” فرستاده ویژه آمریکا در زمینه صلح در منطقه خاورمیانه از وی خواسته است که 2 سال دیگر در این سمت باقی بماند که دایتون نیز با این درخواست وی موافقت کرد و نکته جالب اینکه موافقت دایتون با این درخواست میچل موجی از شادی و خوشحالی در میان عناصر سرویس های امنیتی عباس را به دنبال داشت.
روزنامه مذکور به نقل از یک مسئول بلند پایه در گارد ریاستی تشکیلات خودگردان می نویسد:« اینکه من و 1800 نفر دیگر از عناصر سرویس های امنیتی با استفاده از اموال آمریکایی و زیر نظر ژنرال دایتون آموزش های ویژه نظامی را فرا گرفته ایم، برای ما بسیار خوشایند و مایه شادی است.»
وی مسئولیت خود و دیگر عناصر امنیتی تشکیلات خودگردان را برقراری نظم و امنیت و اجرای قانون و نیز مبارزه با تروریسم عنوان کرده و درباره حساسیت استفاده از عبارت “تروریسم” گفت:”وضعیت تغییر کرده است”.»
مخفی شدن سرویس های عباس به هنگام حضور گشتی های صهیونیستی در خیابان های طولکرم
تاریخ 4/3/2009م
گشتی های رژیم صهیونیستی از ساعت های اولیه بامداد در خیابان های شهر طولکرم و اردوگاه این شهر جولان می دهند و درگیری هایی نیز میان جوانان فلسطینی و این نظامیان صورت می گیرد، اما سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان از خیابان ها غیب می شوند و این مساله نیز نمود دیگری از سطح همکاری های امنیتی میان طرفین است.
منابع محلی و شاهدان عینی این حادثه خاطر نشان کردند که 6 دستگاه از گشتی های دشمن صهیونیستی بعد از گشت زنی در خیابان های شهر طولکرم و اردوگاه آوارگان این شهر در چهار راه های اصلی آن مستقر شده و چندین بار به مرکز این شهر که مملو از جمعیت بود، حمله کردند و این در حالی بود که در این زمان هیچ خبری از سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان در این منطقه نبود و برخلاف همیشه آنها به طور کلی از این منطقه غیب شده بودند. این منابع افزودند که سه دستگاه از گشتی های ارتش صهیونیستی نیز در نزدیکی مقر ریاستی المقاطعه که مملو از نیروهای امنیت ملی و عناصر سرویس های امنیتی عباس بودند، مستقر شده بودند.
در ادامه این حمله درگیری های شدیدی میان نظامیان صهیونیستی و جوانان اردوگاه آوارگان فلسطینی در طولکرم در گرفت و جوانان و دانش آموزانی که در زمان این حادثه از مدارس خود خارج شده بودند، با پرتاب سنگ به گشتی های ارتش صهیونیستی حمله کردند و نظامیان ارتش صهیونیستی نیز در پاسخ به این حملات شهروندان فلسطینی با گلوله های جنگی و بمب های گازی و صوتی به سوی آنها حمله کردند.
یک روزنامه چاپ پاریس: ماموریت نیروهای امنیتی فلسطین برای مبارزه با جنبش های حماس و جهاد
تاریخ: 5/3/2009م
روزنامه فرانسوی “انترنشیونال هرالد تریبون” که در سطح بین المللی فعالیت می کند، در مقاله ای از پایگاه آموزشی جدید نیروهای امنیتی عباس در أریحا و الأغوار خبر داده و می نویسد:« این پایگاه در مساحتی به وسعت 44 هکتار احداث شده است که یک سال پیش یک منطقه بیابانی بود و برای احداث آن بیش از 10 میلیون دلار هزینه شده است که این مبلغ از محل درآمدهای مالیاتی جمع آوری شده از شهروندان آمریکایی تامین شده است. علاوه بر این، در کنار این پایگاه آموزشی یک اردوگاه ویژه عملیات های نیروهای امنیتی ساخته شده است که مساحتی در حدود 86 هکتار را در بر گرفته و برای احداث آن 11 میلیون دلار از محل کمک های مالی آمریکا هزینه شده است.
مقامات وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، آموزش های جدید و ارتقاء مهارت های نیروهای امنیتی فلسطین را اقدامی در راستای مبارزه با جنبش های حماس و جهاد اسلامی قلمداد کرده و در عین حال خاطر نشان کرده اند زمانی که این نیروها در عملیات های شبانه خود برای بازداشت فعالان و مبارزان جنبش های مذکور ناموفق هستند، هیچ اثری از امنیت و ارامش واقعی در این منطقه دیده نمی شود.
این روزنامه همچنین از همکاری های امنیتی گسترده میان سرویس های امنیتی عباس و ارتش صهیونیستی خبر داده و اعلام کرده است که یکی از افسران صهیونیستی منطقه خاصی را برای اموزش نیروهای امنیتی عباس در نظر گرفته و پس از آزمایش آنها رضایت خود از عملکرد این افراد را اعلام کرده است.
اما علی رغم این همکاری های گسترده امنیتی و نظامی، مقامات صهیونیستی لباس ها و سپرهای ویژه نیروهای امنیتی فلسطین را در بندر صهیونیستی “عسقلان” توقیف کرده اند.
البته ذکر این مساله در اینجا لازم است که 1600 تن از عناصر سرویس های امنیتی وابسته به جریان “دایتون”، با هزینه دولت آمریکا آموزش های لازم را در اردن فرا گرفته اند و با همکاری ارتش صهیونیستی، حملات امنیتی به شهرهای کرانه باختری و بازداشت گسترده اعضا و طرفداران جنبش های حماس و جهاد اسلامی را فرماندهی می کنند. البته همکاری های امنیتی میان سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین و ارتش صهیونیستی به همین جا محدود نمی شود، بلکه در نحوه شکنجه و مجازات این بازداشت شدگان نیز با یکدیگر همدستی کرده و در یک کلام می توان گفت که زندگی شهروندان فلسطینی ساکن کرانه باختری را به جهنم تبدیل کرده اند. از سوی دیگر، در زمانی که نوار غزه تحت شدیدترین حملات زمینی، هوایی و دریایی ارتش صهیونیستی قرار داشت، عناصر سرویس های امنیتی که میلیون ها دلار برای آنها هزینه شده است، حتی یک اقدام نمادین نیز در حمایت از شهروندان غزه ای انجام ندادند و در واقع آنها با حذف عنصر “عرق ملی” از وجود خود سعی در اجرای برنامه های آمریکایی ـ صهیونیستی داشته و در این راستا حتی از درگیری و مبارزه با هموطنان خود در گروه های مقاومت نیز ابایی ندارند.
همکاری امنیتی آشکار جریان خیانتکار در الخلیل
تاریخ 5/3/2009م
منابع آگاه در شهر الخلیل اعلام کردند که گروهی از نظامیان ارتش صهیونیستی و افسران سازمان اطلاعات این رژیم در روز روشن نشست هایی را با افسران سرویس های امنیتی عباس در مقرهای تشکیلات خودگردان در استان الخلیل برگزار کرده و در مقرهای مختلفی از منطقه “بئر المحجر” گرفته تا مقر نگهبانی مجاور مسجد “الحرس” در چهارراه منتهی به “عین ساره”، دانشگاه “الخلیل”، “راس الجوره” و “نمره” در منطقه حیویه با هم دیدار می کنند. به هنگام ورود افسران صهیونیستی به داخل این مقرها، نیروهای امنیتی عباس مسئولیت تامین امنیت مقرهای مورد نظر را بر عهده می گیرند و به هیچ کسی اجازه نزدیک شدن و یا توقف در نزدیکی مقرهای مذکور را نداده و حتی راه های منتهی به این مراکز را مسدود می کنند.
در همین راستا، گروه زیادی از نظامیان رژیم صهیونیستی به همراه افراد پلیس و افسران سرویس های امنیتی عباس به سوی مرکز پلیس “تفوح” واقع در غرب شهر الخلیل حرکت کرده و بدون هیچ اعتراضی از سوی عناصر عباس، یکی از بازداشت شدگان سیاسی را از داخل مرکز پلیس با دستان بسته به داخل خودروی نظامی ارتش منتقل می کنند.
گفتنی است که یک مقام امنیتی تشکیلات خودگردان نیز به نشست های سرویس های امنیتی عباس با ارتش گروه هایی از نظامیان و افسران صهیونیستی در مراکز پلیس اعتراف کرده ولی از ذکر جزئیات بیشتر در این زمینه خودداری کرد.
عناصر امنیتی عباس یک شهرک نشین صهیونیست وارد شده به شهرک “یطا” را به نظامیان صهیونیستی تحویل دادند
تاریخ 5/3/2009 م
رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد که عناصر سرویس های امنیتی وابسته به “محمود عباس” رئیس سابق تشکیلات خودگردان فلسطین شب گذشته یک شهرک نشین صهیونیست را که وارد شهرک “یطا” واقع در استان الخلیل در کرانه باختری شده بود، به مقامات صهیونیستی تحویل دادند و پلیس وی را درباره دلیل ورودش به مناطق تحت اداره تشکیلات خودگردان مورد بازجویی قرار داد.
تشکیلات خودگردان به بهانه اجرای توافقنامه های امنیتی امضا شده با طرف صهیونیستی و همکاری با این رژیم از بازداشت شهرک نشینان صهیونیست خودداری می کند و این در حالی است که نظامیان ارتش صهیونیستی روزانه چندین نفر از شهروندان فلسطینی را در شهرها و روستاهای مختلف کرانه باختری بازداشت می کنند.
مساله حمایت از شهرک نشینان صهیونیست برای عناصر امنیتی عباس هیچ جای تعجب و شگفتی ندارد؛ چرا که آنها طی دو سال گذشته بیش از 30 شهرک نشین و تاجر و نظامی صهیونیستی را که وارد مناطق تحت اداره تشکیلات خودگردان در کرانه باختری شده بودند، به مقامات صهیونیستی تحویل داده اند و رژیم صهیونیستی ادعا می کند که این افراد به اشتباه وارد مناطق مذکور شده اند و اما پذیرش این توجیه مقامات صهیونیستی ممکن نیست؛ چرا که شهرک نشینان صهیونیست جاده های کمربندی مخصوص به خود را دارند که کاملا از اراضی کشاورزان فلسطینی جدا شده است.
اما نکته جالب اینجاست که نیروهای امنیتی عباس به اندازه ای بیدار هستند که به محض ورود یکی از شهرک نشینان صهیونیست به داخل مناطق “أ” آنها را به طرف صهیونیستی تحویل می دهند، اما زمانی که شارتش صهیونیستی ساعت های متوالی به شهرها و روستاهای کرانه باختری حمله کرده و اقدام به کشتار و بازداشت شهروندان فلسطینی می کند، این عناصر امنیتی کاملا غیب شده و در صورت حضور نیز هیچ اقدامی برای حمایت از شهروندان فلسطینی انجام نمی دهند.
بازداشت مجدد آزادگان فلسطینی و آزاد شدگان زندان های تشیکلات خودگردان از سوی سرویس های امنیتی عباس
تاریخ 7/3/2009
سازمان های امنیتی وابسته به عباس و به ویژه سازمان حفاظت اطلاعات یکی از شهروندان فلسطینی ساکن محله جنوبی شهر طولکرم به نام “رجائی العموری” را که کمتر از یک هفته پیش و پس از اتمام دوره اسارت خود از زندان های صهیونیستی آزاد شده بود، بازداشت کرده و به مقر این سازمان در این شهر انتقال دادند.
سازمان اطلاعات وابسته به عباس در شهر نابلس نیز 3 روز پس از آزادی “محمد قطنانی” از زندان جنید، مجددا وی را بازداشت کردند. قطنانی 8 ماه در زندان جنید در بازداشت به سر برده و در طول این مدت انواع شکنجه ها و شدیدترین مجازات ها را متحمل شده بود. وی در اثر شدت این شکنجه ها که در برخی موارد ساعت ها به طول می انجامید، از ناحیه دو دست خود دچار مشکل شده است.
جولاندهی نظامیان صهیونیستی در الخلیل و مخفی شدن سرویبس های عباس
تاریخ 7/3/2009م
سرویس های امنیتی عباس مطیع دستورات ارتش صهیونیستی هستند تا به یکی از مناطق حمله کرده و اقدام به بازداشت و ضرب و شتم شهروندان فلسطینی کنند، اما در صورتی که قادر به انجام این کار نباشند، بلافاصله با مقامات ارتش صهیونیستی تماس حاصل می کنند تا ارتش خود این مسئولیت را بر عهده گرفته و به نحو احسن به انجام برساند. در این لحظه عناصر سرویس های عباس باید صحنه را برای جولاندهی نظامیان صهیونیستی خالی کنند و یا اینکه خود عملا با آنها همکاری کنند و این مساله از نظر سرویس های امنیتی عباس هیچ مشکلی ندارد.
ساکنان شهر الخلیل در سخنان خود از استقرار نظامیان صهیونیستی در چهارراه ها و میادین شهر الخلیل سخن می گویند که خودروهای شهروندان فلسطینی را در صف های طولانی متوقف کرده و اقدام به تفتیش آنها و جستجوی افراد مشکوک به حمل مواد انفجاری و یا افراد تحت پیگرد خود می کنند.
در یکی از این موارد، یک گشتی صهیونیستی در جاده منتهی به منطقه نمره، یک گشتی دیگر در نزدیکی منطقه راس الجوره، یک گشتی نیز در جاده عین ساره و گشتی های دیگری هم در چهارراه های منطقه جنوبی مستقر شده و این وضعیت ساعت ها ادامه دارد، اما هیچ خبری از عناصر سرویس های امنیتی عباس در مقرهای نزدیک به این مناطق و به ویژه مقر “الحرس” نیست.
حمله نظامیان صهیونیستی به طولکرم و غیب شدن عناصر امنیتی عباس از این منطقه
7/3/2009م
نظامیان رژیم صهیونیستی که قصد حمله به شهر طولکرم واقع در شمال کرانه باختری را داشتند، به هنگام عبور از کنار مقر سرویس های امنیتی عباس موسوم به “المقاطعه” به نگهبانان این مرکز دستور دادند که به داخل ساختمان رفته و تا زمان پایان گشت زنی آنها در این شهر، از ساختمان المقاطعه خارج نشوند که نگهبانان نیز همین کار را کردند.
به گفته شاهدان محلی، عناصر سرویس های امنیتی عباس تا ساعت 8 عصر در داخل ساختمان المقاطعه بودند و هیچکدام از آنها از این ساختمان خارج نشدند.
بازداشت مدیر مدرسه از سوی نظامیان صهیونیستی پس از آزادی وی از زندان های عباس
تاریخ 7/3/2009م
نظامیان رژیم صهیونیستی پس از حمله به منزل “بدر محمد الشویکی” مدیر مدرسه “الامیر محمد” در محله عین ساره شهر الخلیل و وارد آوردن خسارت های زیاد به اسباب و اثاثیه منزل وی، این شهروند فلسطینی را که به تازگی و پس از تحمل چندین هفته اسارت از زندان های سازمان اطلاعات عباس آزاد شده بود، بازداشت کردند.
این اقدام نظامیان صهیونیستی در راستای همکاری های امنیتی ارتش صهیونیستی با سرویس های امنیتی عباس صورت گرفت تا ناکامی سرویس های امنیتی عباس در کسب اطلاعات از الشویکی در زندان های رژیم صهیونستی جبران شود و این در حالی است که اوضاع مقرهای امنیتی تشکیلات خودگردان به مراتب بدتر از اوضاع زندان های رژیم صهیونیستی است و اسرای فلسطینی حتی اگر توانسته باشند شکنجه های زندانبانان رژیم صهیونیستی را تحمل کنند، در مقابل شکنجه های سرویس های امنیتی عباس کم می آورند.
بازداشت های سرویس های امنیتی عباس در روستای “بیت ایبا”ی نابلس
تاریخ 7/3/2009
سازمان حفاظت اطلاعات وابسته به “محمود عباس” رئیس سابق تشکیلات خودگردان در شهر نابلس، یک آزاده فلسطینی به نام “المعتز بالله اسماعیل” از اهالی روستای “بیت ایبا” و دانشجوی دانشگاه پیام نور “القدس” را که قبلا نیز از سوی این سازمان بازداشت شده بود، دستگیر کرده و به زندان های خود انتقال دادند.
عناصر عباس همچنین یک آزاده دیگر فلسطینی به نام “احمد اسماعیل” دانشجوی دانشگاه ملی “النجاح” و نیز “مرعی إشتیوی” از اهالی روستای “بیت إیبا” در نابلس را بازداشت کردند.
سرویس های امنیتی عباس دو شهرک نشین زن صهیونیست را که به شهر أریحا وارد شده بودند، به مقامات صهیونیستی تحویل دادند
تاریخ 9/3/2009م
منابع صهیونیستی همچنین خاطر نشان کردند که سرویس های امنیتی عباس در کرانه باختری 2 شهرک نشین زن صهیونیست را که به اشتباه وارد شهر “آریحا” شده بودند، از طریق دفتر ارتباط با طرف فلسطینی به طرف صهیونیستی تحویل دادند.
رادیو رژیم صهیونیستی در این زمینه اعلام کرد که این دو شهرک نشین به اتهام عدم توجه به دستورات فرمانده منطقه مرکزی مبنی بر عدم ورود شهرک نشینان صهیونیست به داخل مناطق موسوم به “أ” برای تحقیق و بازجویی به پلیس این رژیم تحویل داده شده اند.
البته این اولین باری نیست که سرویس های امنیتی عباس در راستای همکاری های امنیتی خود با ارتش صهیونیستی، شهرک نشینان و نظامیان صهیونیستی وارد شده به مناطق تحت اداره تشکیلات خودگردان در کرانه باختری را به طرف صهیونیستی تحویل می دهد.
تلاش بی وقفه سرویس های امنیتی عباس برای یافتن یک نظامی گمشده صهیونیستی در منطقه نابلس
تاریخ 22/3/2009 م
خبرگزاری نزدیک به تشکیلات خودگردان و جنبش فتح به نام “معا” طی خبری اعلام کرد که سرویس های امنیتی عباس روز جمعه گذشته پس از تلاش های زیاد بالاخره موفق شدند یک نظامی صهیونیستی را که در منطقه غرب نابلس ناپدید شده بود پیدا کرده و اجازه ندهند که سرنوشت “گلعاد شالیت” برای وی تکرار شده و گروه های مقاومت از وی برای آزادی هزاران اسیر استفاده کنند.
نابلس ـ خبرگزاری معا
شاهدان محلی تاکید کرده اند که ارتش صهیونیستی با فراخوانی عمومی یگان پیاده نظام این رژیم، چندین ساعت متوالی به جستجوی نظامی ناپدید شده صهیونیستی در نزدیکی شهرک صهیونیست نشین “شافی شومرون” پرداخت تا اینکه در نهایت سرویس های امنیتی وابسته به عباس این نظامی صهیونیستی را پیدا کرده و به مقامات صهیونیستی تحویل دادند.
این افراد خاطر نشان کرده اند که یگان های پیاده نظام ارتش صهیونیستی و تعدادی از بالگردهای این رژیم در عملیات جستجوی نظامی صهیونیستی مفقود شده در غرب نابلس مشارکت داشتند.
“غسان دگلس” مسئول امور شهرک ها و روستاهای استان نابلس در گفتگو با خبرگزاری “معا” ضمن تایید خبر مفقود شدن نظامی صهیونیستی مذکور اظهار داشت که این نظامی زمانی که به همراه دیگر افراد یک مجموعه مشغول گشت زنی در اطراف شهرک صهیونیستی “شافی شومرون” بودند، افراد گروه خود را گم کرده و به مدت چند ساعت مفقود شده بود.
دگلس افزود که این نظامی صهیونیستی ناگهان به هنگام عملیات جستجوی عناصر سرویس های امنیتی فلسطین در وسط روستای “برقه” واقع در غرب نابلس مشاهده شد و عناصر سرویس های امنیتی با آرامش دادن به وی، توانستند این نظامی ملبس به لباس نظامی را که یک سلاح شخصی نیز به همراه خود داشت، به طرف صهیونیستی تحویل دهند.
گشت زنی نیروهای مشترک صهیونیستی ـ فلسطینی در خیابان های روستای “تل” در جنوب نابلس
تاریخ 25/3/2009
منابع محلی روستای “تل” در جنوب نابلس گزارش دادند که اهالی این روستا در عین ناباوری مشاهده کردند که گشتی های مشترک ارتش صهیونیستی و سرویس های امنیتی عباس در این روستا گشت زنی کرده و سپس نشست مشترکی را با حضور افسران سرویس های امنیتی عباس در پاسگاه پلیس این روستا برگزار کردند.
این منابع خاطر نشان کردند که افسران صهیونیستی از عملکرد سرویس های امنیتی فلسطین در زمینه تعقیب و بازداشت اعضا و طرفداران جنبش حماس و نیز تعطیلی جمعیت ها و مراکز اجتماعی وابسته به این جنبش در روستای مذکور ابراز رضایت کرده اند.
گفتنی است که این عملیات در حالی صورت گرفت که نظامیان صهیونیستی قبل از ظهر این روز نیز با عبور از مقابل موانع و ایست های بازرسی سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان در روستای “تل” به محله های مختلف آن حمله کرده بودند.
به گزارش شاهدان محلی در این حمله، خودروهای نظامی تشکیلات خودگردان به همراه گشتی های ارتش صهیونیستی در این منطقه حرکت می کردند تا کودکان فلسطینی نتوانند به سوی خودروهای ارتش صهیونیستی سنگ پرتاب کرده و یا با آنها درگیر شوند.
این گروه از نظامیان صهیونیستی با حمله به شهر نابلس سعی داشتند شرایط را برای عقب نشینی گروه ویژه ارتش صهیونیستی که دو تن از فعالان گردان های “شهدای الاقصی” را بازداشت کرده بودند، فراهم کنند.
دیدارهای امنیتی مکرر مقامات امنیتی فلسطین اهل کرانه باختری در انگلیس
تاریخ 28/3/2009
مقامات امنیتی تشکیلات خودگردان در گفتگو با برخی خبرگزاری های موثق تاکید کرده بودند که مقامات بلند پایه سازمان حفاظت اطلاعات وابسته به عباس به منظور دیدار با مقامات انگلیسی و انجام برخی اقدامات امنیتی به لندن پایتخت انگلیس سفر کرده اند.
بسیاری از این مقامات فلسطینی جزء همان 4 هزار نفری بودند که در جریان حمله ارتش صهیونیستی به نوار غزه در شهر العریش مصر مشاهده شده بودند و پس از پیروزی مقاومت و ناتوانی ارتش صهیونیستی در تحقق اهداف خود با شرمندگی و سرافکندگی تمام به نوار غزه باز گشتند.
بازداشت یک مبارز گردان های الاقصی پس از آزادی وی از زندان های عباس
تاریخ 29/3/2009
یک مسئول گردان های “شهدای الاقصی” ـ مجموعه های شهید “أیمن جوده” وابسته به جنبش فتح فاش کرد که یک گروه ویژه صهیونیستی یکی از فرماندهان برجسته این گردان ها در جنین را چند ماه پس از آزادی از زندان های عباس در کرانه باختری بازداشت کردند.
این مسئول گردان های الاقصی خاطر نشان کرد که یک گروه ویژه ارتش صهیونیستی صبح روز 29 ماه مارس به منطقه “سیلة الظهر” یورش برده و “صلاح عبد الحمید ابو دیاک” (24 ساله) از فرماندهان برجسته گردان های الاقصی ـ مجموعه های شهید ایمن جوده را بازداشت کردند و این در حالی بود که این فرمانده گردان های الاقصی چند ماه پیش از زندان های سرویس های امنیتی عباس در کرانه باختری آزاد شده بود و مجموعه هایی از سرویس های امنیتی نیز چند روز پس از آزادی وی، او را تحت تعقیب قرار داده بودند.
وی تصریح کرد که سرویس های امنیتی عباس و نظامیان ارتش صهیونیستی بارها سعی در بازداشت ابو دیاک داشتند، اما وی از این عملیات ها نجات پیدا کرده بود.