نائله خلیل خبرنگار فلسطینی نمی دانست زمانی که لب تابش را برای تعمیر به یکی از شرکت های کامپیوتر می فرستد، سرویس های امنیتی محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به این شرکت حمله و تمامی تجهیزات و دستگاه های آن را مصادره می کنند و او نیز به مدت 2 ماه از این لب تاب محروم می شود.
تلاش های بی ثمر
تلاش های نائله خلیل خبرنگار روزنامه فلسطینی الایام (نزدیک به تشکیلات خودگردان) در بازگرداندن کامپیوترش به مدت دو ماه بی ثمر ماند و این امر وی را بر آن داشت تا نامه ای را به سرهنگ “زیاد هب الریاح” رئیس سازمان حفاظت اطلاعات در کرانه باختری ارسال کند و از او بخواهد تا به این مسئله رسیدگی کند.
دست اندازی به دارایی های شرکت رایانه ای
این خبرنگار به تازگی برنده جائزه آزادی مطبوعات شده است. این جایزه را کمیساریای اروپایی برای حمایت از آزادی بیان در کشورهای حوزه دریای مدیترانه و جهان عرب ارائه کرد. وی طی نامه ای به مرکز اطلاع رسانی فلسطین گفت:« دو ماه پیش لب تابم خراب شد و زمانی که خواستم به نابلس مسافرت کنم آن را جهت تعمیر به شرکت تعمیر کامپیوتر که “جهان آینده تجاری” ارسال کردم.»
وی افزود: تا اینجا شاید جناب سرهنگ از من بپرسید که این مسئله چه ربطی به سازمان حفاظت اطلاعات دارد، پس از دو یا سه روز سازمان حفاظت اطلاعات دفتر این شرکت را در تاریخ 20/8/2008 به اتهام وابستگی یکی از صاحبان این شرکت به سازمان حفاظت اطلاعات پلمپ کرد.
اینجا باید توجه داشته باشیم که دستگاه های امنیتی عباس وابستگی یا نیمه وابستگی به جنبش مقاومت اسلامی حماس را یک جرم به شمار می آورد و دست اندازی و مصادره اموال و دارایی های وابستگان به این جنبش را به این وسیله توجیه می کند. در چارچوب این سیاست تعدادی از شرکت ها بسته شد و اموال آنها به عنوان غنائم جنگی مصادره گردید.
انتظاری بی فایده
خلیل تاکید کرد:« از آن زمان تاکنون منتظر باز شدن این شرکت هستم تا دستگاه هایم را چه تعمیر شده یا تعمیر نشده باشد تحویل بگیرم، دیگر از انتظار به ستوه آمده ام از یک سوی کارهایم خوابیده است، چرا که تمامی کارها و پرونده ها را در دستگاهم ذخیره کرده ام.»
وی با حالت تسمخر آمیز گفت:” جناب سرهنگ زمانی که دستگاهم را به شرکت مذکور فرستادم نمی دانستم که صاحب این شرکت به چه گروهی وابستگی دارد از شما می خواهم تا اسامی مغازه های تعمیر کامپیوتر که به حماس یا به فتح وابستگی دارند را منتشر کنید تا خبرنگارانی مثل من دستگاه هایشان را برای تعمیر نزد آنها ببرند.
وی تاکید کرد که دو ماه کافی است تا سازمان حفاظت اطلاعات تصمیم به بازگرداندن دستگاه های مصادره شده به صاحبانش را بگیرد. وی تاکید کرد: زمانی که ده ها بار سراغ دستگاهم را گرفتم به من تاکید کردند که دستگاه شما با دیگر دستگاه ها در شرکت است و هیچ یک از دستگاه ها و سیستم هایی که قرار بود تعمیر شود مصادره نشده است و فقط دستگاه ها و سیستم هایی مصادره شده است که مالکیت آنها به صاحب شرکت برمی گردد.
فقط سرویس های امنیتی دارایی ها و دستگاه های این شرکت را که برای این سرویس ها حکم غنائم جنگی را داشت مصادره نکردند، بلکه به دارایی ها و اموال و تجهیزات انجمن های خیریه و کمیته های زکات نیز دست اندازی کردند.