چهارشنبه 30/آوریل/2025

شهری که کسی در آن گرسنه نمی ماند

دوشنبه 20-ژوئن-2016

الخلیل شهری است که کسی در آن گرسنه نمی ماند. این شهر بهخاطر تکیه ابراهیمی که روزانه هزاران فقیر وعده های افطار ماه مبارک رمضان را ازآنجا دریافت می کنند، اینگونه معروف شده است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، تکیه ابراهیمی که یکی ازاماکن قدیمی و معروف در شهر الخلیل است، در ماه مبارک رمضان وعده های افطار برای 6هزار فقیر در این شهر را تامین می کند.

عمار خطب یکی از مدیران این تکیه می گوید که این تکیه درطول سال فعالیت می کند و تنها در ایام عید فطر و قربان تعطیل است و ساعات کاری آندر ماه مبارک رمضان بیشتر نیز می شود و به 6 هزار فقیر در این شهر وعده های افطارمی دهد.

این وعده ها شامل گوشت، برنج و نان می باشد.

تمامی مواد مورد نیاز این تکیه را افراد خیر و نیکوکار درشهر الخلیل تامین می کنند و هماهنگی های لازم در این باره قبل از ماه مبارک رمضانانجام  می گیرد تا بدین گونه هر خیر مسئولتامین وعده های افطار یک روز کامل در ماه مبارک رمضان باشد.

تکیه ابراهیمی اکنون تحت مدیریت وزارت اوقاف فلسطین قراردارد و ساخت آن به دوره حاکمیت ایوبی ها طی سال های 1174الی 1250 بازمی گردد و ازآن زمان این تکیه برای فقرا وعده های غذایی تهیه می کند.

در این تکیه، 14 نفرکار می کنند و 9 نفر هم در ماه رمضان بهطور داوطلبانه مشغول به کار  می شوند، زیرادر این ماه وعده های غذایی بیشتری تهیه می شود و نیازمندان و فقرای بیشتری به آنمراجعه می کنند.

این تکیه در مجاورت حرم حضرت ابراهیم (ع) در بخش قدیمی شهرالخلیل واقع شده و از همین رو به آن تکیه ابراهیمی می گویند.

مسجد حرم حضرت ابراهیم (ع) چهارمین مسجد در روی زمین پس ازمسجد الحرام، مسجد نبوی و مسجد الاقصی به شمار می رود. رژیم صهیونیستی این مسجد رابه سیطره خود درآورده و آن را به دو قسمت تقسیم کرده است: بخش نخست که 45 درصدمساحت مسجد را شامل می شود در اختیار مسلمانان قرار دارد و بخش دوم نیز که 55 درصداین مسجد را شامل می شود در اختیار یهودیان است و در طول سال دو بخش مسجد تنها 10روز به روی مسلمانان باز خواهد بود.

لازم به ذکر است که در محوطه های این مسجد، قبول و ضریحپیامبرانی همچون حضرت ابراهیم (ع)، اسحاق (ع)، یعقوب (ع) و یوسف (ع) و همسران برخیاز آنان قرار دارد.

لینک کوتاه:

کپی شد