سیاست تخریب منازل مجریان عملیات های مقاومتیدر جریان انتفاضه قدس شکست خورده است و اجرای این سیاست هیچ نتیجه ای در توقفعملیات های مقاومتی علیه اهداف صهیونیستی نداشته است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل ازشبکه 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی، اظهارات خانواده های تعدادی از فلسطینیان کهمنازل آنها در قالب سیاست مجازات خانواده های مجریان عملیات های مقاومتی تخریب شدهاست، نشان می دهد که این سیاست هیچ تاثیری بر روی آنها نداشته و این خانواده ها ازاقدام اعضای خود پشیمان نیستند و قصد ندارند از مقاومت دست بردارند، بلکه بر عکسباعث افزایش مقاومت و انزجار بیشتر از رژیم صهیونیستی شده است.
در ادامه این گزارش آمده است که سیاست تخریبمنازل مبارزان مقاومت فلسطین که از زمان جنگ سال 1967 تا دوران انتفاضه دوم فلسطیندر سال 2000 و تا به امروز ادامه داشته است، باعث تخریب دست کم 666 باب منزلمبارزان مقاومت تنها طی 5 سال شده است.
این شبکه تلویزیون رژیم صهیونیستی در بخش دیگریاز گزارش خود آورده است که در سال 2005 کمیته ای به ریاست “اودی شانی”مدیر کل وزارت جنگ اسرائیل خواستار توقف این سیاست به خاطر شک و تردیدهای موجوددرباره کارآمدی این سیاست و مغایرت آن با قوانین بین المللی شده بود.
در همین راستا، “یونا فوجل” ژنرالسابق ارتش صهیونیستی اعلام کرد که تخریب منازل مجریان عملیات های مقاومتی اقدامیبازدارنده برای دیگر مجریان عملیات های مقاومتی نیست؛ چرا که اگر چنین بود،انتفاضه دوم فلسطین شکل نمی گرفت.
این شبکه تلویزیون صهیونیستی همچنین به نقل ازمنابع صهیونیستی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی قصد تخریب تعداد بیشتری از منازل مجریانعملیات های مقاومتی را دارد تا به نوعی باعث جلوگیری از تکرار این عملیات ها شود.
به گزارش این شبکه صهیونیستی، از زمان آغازانتفاضه اخیر (انتفاضه قدس که از ماه اکتبر سال 2015 آغاز شده است) ارتش صهیونیستی26 منزل را در کرانه باختری و قدس اشغالی تخریب کرده است و 40 منزل دیگر در نوبت تخریبقرار دارند.
در پایان گزارش شبکه 2 تلویزیون رژیم صهیونیستیآمده است که تاوان این تلاش برای ایجاد توان بازدارندگی، تداوم چالش ها برای دولتصهیونیستی خواهد بود و این سیاست که از سال ها پیش اجرا می شود، شکست خورده است وبر عکس، باعث افزایش عملیات های مقاومتی شده است.
گفتنی است که بر اساس گزارش دیروز جمعه دفترامور انسانی سازمان ملل متحد، عملیات های تخریب منازل فلسطینیان در شرق قدس ومناطق موسوم به “ج” در کرانه باختری از آغاز سال جاری (2016) تاکنون درمقایسه با سال گذشته دو برابر شده است. این نهاد بین المللی همچنین از تخریب 806منزل در منطقه “ج” و 153 منزل در قدس شرقی از آغاز سال جاری تاکنون خبرداده است که باعث آوارگی 1165 فلسطینی در مناطق “ج” و 227 فلسطینی دیگردر شرق قدس شده است.