جمعه 02/می/2025

شاکر: تبلیغات رژیم صهیونیستی در اروپا رنگ باخته است

شنبه 17-می-2014


کارشناس و مشاور امور رسانه ای و اروپایی با اشاره به رشد قابل ملاحظه فعالیت های تشکیلاتی و سازمانی فلسطینیان در قاره اروپا و بازتاب های رسانه ای آن طی سال های اخیر تاکید کرد که این مساله باعث کم رنگ شدن فعالیت های رسانه ای رژیم صهیونیستی و ماشین تبلیغاتی آن شده است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، حسام شاکر از مشاوران رسانه ای شبکه سیاست های اطلاع رسانی و ارتباطات در گفتگوی ویژه با مرکز اطلاع رسانی فلسطین خاطر نشان کرد که فعالیت های سازمان یافته و مردمی فلسطینیان در قاره اروپا با حمایت های گسترده و قابل ملاحظه مواجه شده است.

وی افزود این وضعیت ناشی از فعالیت های مردمی است که در قالب کنفرانس ها، جمعیت های مردم نهاد، موسسات تخصصی، کمیته ها و کمپین ها صورت می گیرد.

نسل های جدید

شاکر با اشاره به ارتقاء عملکرد و افزایش تجربه نسل های جدید فلسطینی در زمینه های مختلف تخصصی مانند فعالیت های مردمی و تاثیرگذاری بر روی رسانه ها و نیز افزایش روابط سیاسی و عملکرد حقوقی و غیره تاکید کرد که این مساله به وضوح در قالب افزایش فعالیت های مردمی فلسطینیان و فعالیت های حامیان مساله فلسطین در عرصه های جهانی و به ویژه افزایش تلاش های جمعیت های عربی و اسلامی در کشورهای غربی قابل مشاهده است.

وی افزود بی شک، حجم همبستگی با فلسطینیان و تحولات فلسطین مانند تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی، محاصره باریکه غزه، تجاوزات به قدس، پیگردهای قضایی و گزارش های بین المللی جنجالی مانند گزارش گلدستون و غیره افزایش یافته است و تلاش های زیادی هم برای ارتقاء گفتمان رسانه ای فلسطینیان در اروپا و رعایت اصول ارتباط با جوامع اروپایی؛ به ویژه رعایت اصل تعدد زبان ها صورت گرفته است.

کم رنگ شدن تبلیغات صهیونیستی

این کارشناس مسائل رسانه ای و اروپایی درباره ممانعت تبلیغات صهیونیستی از به ثمر نشستن تلاش های موسسات فلسطینی در قاره اروپا تاکید کرد که صهیونیست ها خیلی زودتر از فلسطینیان تلاش ها و برنامه های خود در جوامع اروپایی را آغاز کرده بودند و حتی می توان تاریخ این فعالیت ها را به قبل از دوره اشغال فلسطین و دوران شکل گیری گرایشات صهیونیستی در اروپا در اواخر قرن 19 ارجاع داد. از سوی دیگر، صهیونیست ها از امکانات مادی و بشری برتری نیز نسبت به ما برخوردار هستند.

وی افزود تبلیغات صهیونیستی از نفوذ بیشتری نسبت به تبلیغات و فعالیت های فلسطینیان در جوامع اروپایی برخوردار است، اما این نفوذ رسانه ای رژیم صهیونیستی در سال های اخیر کاهش یافته است و ملت های اروپایی به چهره واقعی این رژیم و اقدامات فضاحت بار آن پی برده اند و در مقابل، تلاش های جمعیت های فلسطینی و یا حامیان مساله فلسطین از تاثیرگذاری بیشتری برخوردار شده است و همین افزایش کمی و کیفی فعالیت های رسانه ای و تبلیغاتی به نفع فلسطینیان زمینه ساز حملات سازمان یافته نهادهای صهیونیستی علیه آنها شده است.

افزایش سازمان یافته فعالیت های فلسطینی

 حسام شاکر درباره ارتقاء فعالیت های سازمان یافته و مردمی فلسطینیان در قاره اروپا نیز تاکید کرد که این تلاش ها نتیجه درک مشترک ملت های اروپایی از اراده ملت فلسطین و فعالیت های سازمان های فلسطینی فعال در اروپا؛ از جمله سازمان های مردم نهاد، اتحادیه ها، کمیته ها و کمپین های تخصصی و سندیکاها است.

وی افزود نهادهای تخصصی مانند پزشکان فلسطینی در اروپا، مهندسان و سیاست مداران و حتی فعالان رسانه ای فعالیت های ارزشمندی در این راستا اتخاذ کرده اند و بی شک، همایش فلسطینیان اروپا فرصت های بهتری برای تبادل و انتقال تجارب موفقیت آمیز، توسعه سطح همکاری های دو جانبه در عرصه های مختلف و نیز توسعه فعالیت ها در زمینه حمایت از مساله فلسطین فراهم آورد.

شاکر تشکیل کمپین اروپایی لغو محاصره غزه در سال 2008، برگزاری مراسم “قدس؛ پایتخت فرهنگی جهان عرب” در سراسر قاره اروپا طی سال 2009، افزایش حمایت ها از مساله اسرای فلسطینی دربند زندان های رژیم صهیونیستی در سال 2010 و راه اندازی کمپین حمایت از آوارگان فلسطینی مقیم سوریه از آغاز سال 2013 و امثال آنرا، نمونه هایی از فعالیت های سازمان یافته در حمایت از مساله فلسطین قلمداد کرد.

وی همایش فلسطینیان مقیم اروپا را “تریبون فعالیت های مردمی فلسطینیان در اروپا” توصیف کرد و گفت اقشار مختلف فلسطینیان؛ اعم از زن و مرد و پیر و جوان از سراسر قاره سبز در این همایش مشارکت داشتند و برگزاری چنین همایش ها و کنفرانس هایی باعث شکل گیری نهادهای تخصصی مختلف در حمایت از آرمان فلسطین می شود.

لینک کوتاه:

کپی شد