چهارشنبه 30/آوریل/2025

«نسل‌کشی را متوقف کنید»؛ کارزار جهانی رسانه‌ای برای افشای جنایات “اسرائیل” علیه مردم غزه

دوشنبه 14-آوریل-2025

از عصر دیروز یک‌شنبه، کارزار جهانی رسانه‌ای با عنوان «أوقفوا الإبادة» (نسل‌کشی را متوقف کنید) با مشارکت صدها نهاد رسانه‌ای و حقوق بشری از سراسر جهان و همچنین هزاران فعال در شبکه‌های اجتماعی آغاز شده است. هدف این پویش، بازتاب گسترده جنایات “اسرائیل” علیه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه است؛ جنایاتی که بنا بر گزارش‌های سازمان‌های بین‌المللی، از مصادیق آشکار نسل‌کشی سازمان‌یافته به‌شمار می‌آیند.

از آغاز جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، طبق آمار وزارت بهداشت فلسطین، نزدیک به ۵۱ هزار نفر شهید و بیش از ۱۱۶ هزار تن دیگر زخمی شده‌اند؛ از جمله بیش از ۱۷ هزار کودک و هزاران نفر با قطع عضو. حملات، با بی‌سابقه‌ترین شدت و گستره، غیرنظامیان، بیمارستان‌ها، مدارس، اردوگاه‌های آوارگان و اماکن مذهبی را هدف قرار داده است.

گزارش‌های متعدد سازمان ملل، از جمله کمیسیون مستقل تحقیق بین‌المللی این سازمان، تأکید دارند که اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه ممکن است به‌عنوان نسل‌کشی، جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی طبق حقوق بین‌الملل شناخته شود.

کودکان، در خط مقدم قربانیان این جنایات قرار دارند؛ نه‌فقط در اعداد، بلکه در تصاویر دلخراشی که از کودکان دچار قطع عضو، معلولیت دائمی یا یتیم و بی‌سرپناه‌شده پس از زنده‌ماندن از زیر آوار منتشر می‌شود. سازمان‌هایی مانند «نجات کودکان» هشدار داده‌اند که کودکان غزه علاوه بر آسیب‌های جسمی شدید، با بحران‌های روانی عمیق روبه‌رو هستند، آن‌هم در شرایطی که سیستم درمانی به دلیل محاصره و تخریب، از کار افتاده است.

یکی از مهم‌ترین ابزارهای جنگی “اسرائیل” در این نسل‌کشی، گرسنگی و تشنگی دادن عامدانه به مردم غزه است. با محاصره کامل منطقه و بستن تمامی گذرگاه‌ها، رژیم اشغالگر مانع ورود غذا، دارو و کمک‌های بشردوستانه شده و وضعیت ساکنان را به آستانه قحطی کشانده است. از اوایل مارس گذشته و پس از فروپاشی آتش‌بس، این محدودیت‌ها تشدید شده و جان صدها هزار نفر به‌شدت در خطر قرار گرفته است.

همچنین ارتش رژیم اشغالگر زیرساخت‌های آبرسانی را به‌صورت هدفمند منهدم کرده، خطوط انتقال را قطع کرده، ایستگاه‌ها و چاه‌های آب را بمباران کرده و با قطع برق و سوخت، مانع فعالیت تأسیسات آب و فاضلاب شده است. یکی از اقدامات مهم آن‌ها، از کار انداختن دو خط انتقال آب شرکت «میگروت» بود که روزانه بیش از ۳۵ هزار متر مکعب آب به بیش از ۷۰۰ هزار فلسطینی در شرق غزه و استان مرکزی نوار غزه می‌رساند.

بر اساس گزارش دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه، بیش از ۹۰ درصد زیرساخت آب و فاضلاب از زمان آغاز جنگ نابود شده و ورود تیم‌های فنی برای تعمیرات ممنوع شده است. حتی کارکنان خدمات‌رسان در حین انجام وظیفه هدف قرار گرفته‌اند و هیچ‌گونه سوختی نیز برای راه‌اندازی تأسیسات باقی نمانده است.

سازمان‌های FAO و یونیسف اعلام کرده‌اند که غزه اکنون در بدترین وضعیت ناامنی غذایی در جهان قرار دارد، چرا که رژیم اشغالگر به‌طور عمدی مانع ورود کمک‌ها شده است.

در چنین شرایطی، این پویش جهانی تلاش دارد تا حقیقت را در برابر چشمان جهانیان قرار دهد و در برابر ماشین دروغ‌پردازی صهیونیستی، با اتحاد رسانه‌ای، روایت حقیقی فلسطین را بازتاب دهد. آنچه در غزه می‌گذرد صرفاً یک جنگ نیست، بلکه جنایتی مداوم علیه بشریت است که در برابر سکوتی شرم‌آور و بی‌عملی جامعه جهانی، هر روز ادامه دارد. سکوت دیگر گزینه‌ای قابل‌قبول نیست، آن هم در برابر عدالت بین‌المللی که همچنان دور از دسترس باقی مانده است.

سکوت بس است، به داد غزه برسیم…

لینک کوتاه:

کپی شد