چهارشنبه 30/آوریل/2025

همکاری امنیتی بی سابقه تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی

یکشنبه 24-آوریل-2016

یک نویسنده صهیونیستی تاکید کرد که همکاری امنیتی موجود میان تشکیلات خودگردان و سازمان های امنیتی رژیم صهیونیستی علی رغم بن بست سیاسی میان طرفین، از فضای اعتمادی بی سابقه ای برخوردار است و پیشرفت گسترده ای داشته است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، الیور لیوی در مقاله ای در روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت اظهار داشت که افسران صهیونیستی و فلسطینی هر روزه برای تبادل اطلاعات و تحویل سلاح ها و تجهیزات کشف شده از فلسطینیان در مناطق موسوم به “أ” در کرانه باختری با یکدیگر دیدار می کنند.

لیوی نوشت که سازمان های امنیتی صهیونیستی تجهیزاتی را برای متفرق کردن تظاهرات کنندگان در اختیار طرف فلسطینی قرار می دهند و سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان نیز متن اعترافات فلسطینیان در زندان های سرویس های امنیتی خود را در اختیار شاباک قرار می دهند.

کمک های همه جانبه

لیوی تصریح کرد که سرویس های امنیتی فلسطینی بارها از طریق تحویل جوانان بازداشت شده فلسطینی به طرف صهیونیستی به آن ها کمک کرده اند همانگونه که در جریان ناپدید شدن 3 شهرک نشین صهیونیست در ژوئن سال 2014 در الخلیل نیز شاهد این امر بودیم.

سرویس های امنیتی فلسطینی به ویژه سازمان اطلاعات تشکیلات خودگردان عملیات های ضد صهیونیستی زیادی را در کرانه باختری خنثی کرده است و به رغم اینکه حوزه فعالیت این سازمان مناطق موسوم به “أ” است، اما عناصر آن در تمامی مناطق کرانه باختری که از نظر امنیتی تحت سیطره رژیم صهیونیستی است و احیانا شرق قدس، فعالیت دارند.

این نویسنده صهیونیستی اظهار داشت که هدف قرار دادن حماس یکی از اهداف اصلی همکاری امنیتی تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی است به همین خاطر، ضربات وارد شده به زیرساخت های حماس در کرانه باختری در نتیجه همین همکاری امنیتی بوده است و در پی آن شمار زیادی از اعضای گروه های مسلح وابسته به این جنبش بازداشت شدند.

الیور لیوی تصریح کرد که به رغم کش و قوس های فراوان و چالش های پیش روی همکاری امنیتی میان تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی از جمله 3 جنگ متوالی در غزه و عملیات های ضدصهیونیستی و انتفاضه اخیر، خدشه ای به این همکاری وارد نشده است.

لیوی اظهار داشت که همکاری امنیتی سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان نه تنها رژیم صهیونیستی، بلکه سازمان های اطلاعاتی و امنیتی منطقه ای و بین المللی از جمله آمریکا، انگلیس و اردن را نیز شامل می شود.

از سوی دیگر، لیوی به رقابت سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان به ویژه سرویس های اطلاعات عمومی و حفاظت اطلاعات اشاره کرد و گفت که برتری این سازمان ها بر یکدیگر به دو مساله ارتباط دارد: نخست میزان نزدیکی آن ها به محمود عباس و دوم اینکه کدامیک بیشتر مورد تایید سازمان های امنیتی صهیونیستی است.

به رغم اینکه بر اساس قانون فلسطین، روسای سرویس های امنیتی تنها 4 سال می توانند در سمت خود فعالیت داشته باشند، اما واقعیت این است که برخی از آن ها سال های طولانی است که در سمت خود ابقا شده اند.

این نویسنده صهیونیستی بیان کرد که پس از امضای معاهده اسلو حدوا 25 هزار الی 30 هزار نیروی امنیتی فلسطینی استخدام شدند و بودجه سالانه آن ها مشخص نیست، زیرا این سرویس ها از بخش های مختلفی کمک مالی دریافت می کنند.

 

لینک کوتاه:

کپی شد