پنج شنبه 01/می/2025

رحم زنان مذهبی یهودی سلاح صهیونیست ها در چالش جمعیتی

پنج‌شنبه 31-ژانویه-2008

در حالی که شمار زیادی از نهادهای مدنی در کرانه باختری، نوار غزه و در میان فلسطینیان ساکن اراضی اشغالی 48، از زنان می خواهند تا از میزان زاد و ولد خود بکاهند و با این کار خود باعث بالا رفتن سطح معیشتی خانواده های شان شوند ؛ وضعیتی متفاوت در میان یهودیان ساکن “اسرائیل” در جریان است.

امروز نویسندگان و اندیشمندان صهیونیست از روال عادی خود خارج شده و زبان به ستایش زنان مذهبی یهودی که میانگین زاد و ولدشان به هشت نوزاد می رسد، گشوده اند ؛ زیرا آنان را به عنوان سلاحی در چالش جمعیتی خود با ملت فلسطین می دانند.

هوجی هابرمن اندیشمند و نویسنده راستگرای صهیونیست با نگارش مقاله ای به اهمیت نقشی اشاره کرده است که رحم زنان مذهبی یهودی در چالش جمعیتی به نفع “اسرائیل” عمل می کند.

به اعتقاد این نویسنده صهیونیست اگر رژیم عبری بتواند در این چالش جمعیتی پیروز شود، در دیگر چالش های خود با فلسطینیان و عرب ها پیروز خواهد شد.

برای آشنایی بیشتر خوانندگان عزیز با طرز تلقی نویسندگان صهیونیست از مسئله زاد و ولد زنان مذهبی یهودی “اسرائیلی” مقاله هوجی هابرمن ترجمه و خدمت عزیزان ارائه می گردد:

 

چپگرایان اسرائیلی توانستند در عرصه تبلیغات موفقیت شایان توجهی را برای خود رقم بزنند و از طریق رسانه های تحت اختیار خود، جامعه صهیونیستی را قانع کنند که اساس چالش میان ما و عرب ها بر سر زمین و جمعیت است و اگر این دو مشکل حل شود، صلح و آرامش بر تمام خاورمیانه حکمفرما خواهد شد.

به اعتقاد بنده، این ادعا که چالش ما با عرب ها بر سر زمین و جمعیت است، بر هیچ منطق و اصلی استوار نیست. مناقشه اعراب و یهودی ها چهل سال پیش و زمانی که کرانه باختری، نوار غزه، جولان و سینا در جنگ شش روزه به تصرف ما درآمد شروع نشد ؛ بلکه تاریخ آغاز عملی این مناقشه به بیست و یک سال پیش از تشکیل اسرائیل باز می گردد و حتی جنگ اخیر ما با لبنان نزاع بر سر زمین نبود. تمامی جنگ هایی که از تاریخ فوق الذکر داشته ایم، به خاطر آن است که بیشتر عرب ها حاضر نیستند که موجودیت اسرائیل در خاورمیانه را بپذیرند.

از سوی دیگر، مسئله جمعیت مشکل واقعی ما نیست. بر اساس گزارشی که توسط گروهی از پژوهشگران آمریکایی و اسرائیلی در مورد سرنوشت بافت جمعیتی اسرائیل تهیه شده، میزان زاد و ولد در میان فلسطینی ها و یهودیان تا حد زیادی به هم نزدیک است.

در گزارش یادشده آمده است که در سال 2025 یهودیان 79 درصد جمعیت اسرائیل، از جمله شهر قدس را تشکیل خواهند داد و بعد از این سال، انتظار می رود که شمار یهودیان به 80 درصد برسد که دلیل آن نیز افزایش طبیعی جمعیت به خاطر زاد و ولدهای یهودی های مذهبی، به ویژه یهودیان ارتودکس است تا جایی که میزان زاد و ولد در میان یهودی های مذهبی برابر با فلسطینی ها خواهد بود و زنان یهودی مذهبی در طول عمر خود هشت کودک را به دنیا خواهند آورد.

به دیگر سخن، حتی اگر مهاجرت یهودیان به اسرائیل نتواند در چالش جمعیتی به ما کمک کند، رحم زنان یهودی با افزایش فعالیت خود به ما در این چالش کمک خواهد کرد.

گزارش مذکور همچنین نشان می دهد که در سال 2025 جمعیت یهودیان سکولار در مقایسه با کل ساکنان اسرائیل از 64 درصد به 56 درصد می رسد و این میزان در مقایسه با کل ساکنان یهودی ساکن اسرائیل از 80 درصد به 71 درصد می رسد.

در همین حال، جمعیت مذهبی های یهودی در سال 2025، در مقایسه با کل ساکنان اسرائیل از 16 درصد به 23 درصد می رسد و در مقایسه با کل یهودیان ساکن اسرائیل از 20 درصد به 29 درصد افزایش می یابد.

ضمنا در راس گروه پژوهشگران آمریکایی و صهیونیستی که در تهیه گزارش یادشده مشارکت دارند، بینت تسیمرمان، دکتر روبرتو ساید و دکتر میخائیل وایس و یورام اتینجار قرار دارد.

به هر رو، با تشویق زنان مذهبی یهودی به زاد و ولد هر چه بیشتر (هشت بار زاد و ولد در طول عمر) شکل قرار گرفتن کفه های ترازوی جمعیت تغییر و به نفع یهودیان سنگینی خواهد کرد.

ضمنا گزارش مذکور از افزایش میزان بروز مرگ و میر در میان فلسطینیان 48 در سال 2025 خبر می دهد ؛ چرا که بهبود وضعیت معیشتی باعث بالا رفتن سن آنها می شود و در نهایت از این جمعیت پیر در 2025 به علت مرگ و میر فراوان شمار زیادی کاسته خواهد شد که به معنای افزایش تعداد ساکنان یهودی اسرائیل و کاهش عرب های 48 است.

در گزارش مذکور پیش بینی شده است که میزان زاد و ولد در میان زنان عرب اسرائیلی با فرا رسیدن سال 2025 به 2.24 فرزند برای هر زن عرب خواهد بود. از سوی دیگر، در طول سال های آتی و با مهاجرت هر ساله 20 هزار یهودی به اسرائیل، وضعیت به نفع یهودیان خواهد بود.

میزان زاد و ولد در میان خانواده های یهودی (از سکولار گرفته تا مذهبی) در اسرائیل در مقایسه با دیگر کشورهای صنعتی از همه بیشتر است و میانگین زاد و ولد برای هر زن یهودی ساکن اسرائیل به طور متوسط به 2.75 کودک می رسد.

دانستن این نکته نیز خالی از لطف نیست که میزان زاد و ولد در محافل یهودی از 80400 نوزاد در سال 1995 به 109183 نوزاد در سال 2006 رسیده است که تمامی اینها به فضل رحم زنان یهودی مذهبی است. ضمنا میزان زاد و ولد در میان زنان یهودی در مقایسه با زنان دیگر طوایف ساکن اسرائیل از 69 درصددر سال 1995، به 74 درصد در سال 2006 و 76 درصد در سال 2007 می رسد.

میزان زاد و ولد زنان فلسطینی ساکن اسرائیل از 9 فرزند در سال 1967، به 4.4 فرزند در سال 2000 و 3.6 فرزند در سال 2006 رسیده است.

تمامی آمارهای فوق به ما نشان می دهد که زنان یهودی مذهبی چه نقش مهمی را می توانند در پیروزی اسرائیل در چالش جمعیتی ایفا کنند.     

لینک کوتاه:

کپی شد