چهارشنبه 30/آوریل/2025

انتفاضه اذان مکمل انتفاضه قدس

دوشنبه 13-فوریه-2017

 نتیجه تصویب قانون منع پخش اذان از مساجد ازسوی کابینه رژیم صهیونیستی یک جنبش فراگیر حامی اذان ، در سراسر سرزمین فلسطین بود و انتفاضه اذان بوقوع پیوست که مکمل انتفاضه قدس شد و فلسطین و فلسطینی را یکپارچه کرد.
 “اگر انتفاضه قدس تاکیدی بر بعد مسلحانه مقاومت علیه رژیم صهیونیستی است انتفاضه اذان مکمل آن و تاکیدی بر بعد غیر مسلحانه مقاومت علیه اشغالگری محسوب می گردد.”

مراسم باشکوه اربعین و حضور بیش از بیست میلیونی مسلمانان در آن واقعیت مسلم و هویت آشکار جهان اسلام است. منطقه غرب آسیا اسلامی است و این هویت غالب اسلامی است که در اربعین متجلی می شود.
اما در سوی دیگر منطقه و در قلب قدسی جهان اسلام موجودیتی نامشروع و اشغالگر و وارداتی سرطان وار درصدد ضربه زدن به این سرزمین اسلامی است. رژیم صهیونیستی مایه شرم و سرافکندگی مسلمانان در عصر حاضر است و وجود نامشروع این رژیم هویت اسلامی منطقه را مخدوش می کند. اشغال قبله اول مسلمانان جهان و سرزمین اسلامی فلسطین هویت اسلامی منطقه را به چالش می کشد. با بررسی تمامی قراردادها و توافقات به اصطلاح صلح طرف ها و دولت های مرعوب و سازشکار مثل ساف ،مصر و اردن متوجه می شویم که به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و تضمین امنیت آن پیش شرط واضح و ضروری هرگونه توافقی بوده است.

امنیت ،ماهیت واقعی توافق اسلو ۱۹۹۳م بین طرف فلسطینی و طرف اسرائیلی بود. البته قطعا منظور از امنیت در اسلو ،امنیت برای صهیونیست ها بود و نه فلسطینیان. قبل از انعقاد توافقنامه اسلو یاسر عرفات در نامه ای به اسحاق رابین تضمین برقراری امنیت برای اسرائیل و برخورد با تروریست ها !(در واقع مبارزین فلسطینی)را داد و اینگونه بود که اسلو امضا شد. اینگونه بود که زمینه های شکل گیری هماهنگی امنیتی بین طرف فلسطینی و طرف اسرائیلی حتی قبل از اسلو فراهم شد و در اسلو نهادینه شد .

بعدها و در ۱۹۹۵م در قرارداد اسلو دو (طابا) هماهنگی امنیتی تشریح شد و بسط پیدا کرد. در اسلو دو (طابا) تشکیلات خودگردان از تعقیب و برخورد با کسانی که با اسرائیل همکاری می کنند هم منع شد. اسلو دو(طابا) زمینه جاسوس پروری به نفع اسرائیل را در اراضی ۱۹۶۷م به رسمیت شناخت. با روی کار آمدن راستگرایان افراطی و حزب لیکود در اسرائیل پیش فرض ضروری دیگر نیز بر آن اضافه شده است:
“ضرورت به رسمیت شناختن هویت یهودی اسرائیل”
نبرد فعلی در خاورمیانه نبرد هویت و امنیت است.
هویت مسلمان یا یهودی؟
امنیت کشورهای مسلمان یا اسرائیل؟

عملا با پروژه شوم آمریکا و متحدین منطقه ای آن در فعال کردن گسل های قومی و مذهبی در جهان اسلام مشخص شد که امنیت اسرائیل در گرو ناامنی و فروپاشی کشورهای اصیل اسلامی است.

اما اکنون در فلسطین:
اخیرا قانون منع پخش اذان از مساجد در مناطق اشغالی ۱۹۴۸م و بیت المقدس توسط کابینه رژیم صهیونیستی تصویب شد. اما نتیجه آن یک جنبش فراگیر حامی اذان ، در سراسر سرزمین فلسطین توسط تمام فلسطینیان اعم از مسلمان،مسیحی و دروزی بود. انتفاضه اذان مکمل انتفاضه قدس شد. انتفاضه اذان، تاکیدی آشکار و معنادار بر هویت اسلامی و فلسطینی سرزمین فلسطین است. حتی مسیحی فلسطینی هم به این جنبش پیوست چون فلسطینی فلسطینی است چه مسلمان و چه مسیحی یا دروزی.

انتفاضه اذان فلسطین را یکپارچه کرد. مسیحیان فلسطینی با قانون منع پخش اذان مخالفت فراگیر کردند.
رهبر مسیحیان ارتدوکس فلسطین، با انتقاد از تصویب قانون منع پخش اذان از مساجد قدس از سوی کابینه رژیم صهیونیستی، این تصمیم را نژادپرستانه دانست. کلیساها اذان گفتند و مسیحیان فلسطینی پخش اذان از کلیساها را مایه افتخار و شرافت خود دانستند. نمایندگان عرب در صحنه کنیست رژیم صهیونیستی نیز اذان گفتند.

انتفاضه اذان فلسطین و فلسطینی را یکپارچه کرد . جنگ، جنگ هویت و امنیت است. اگر انتفاضه قدس تاکیدی بر بعد مسلحانه مقاومت علیه رژیم صهیونیستی است انتفاضه اذان مکمل آن و تاکیدی بر بعد غیر مسلحانه مقاومت علیه اشغالگری محسوب می گردد.

منبع: خبرگزاری قدس (قدسنا)

لینک کوتاه:

کپی شد