چهارشنبه 30/آوریل/2025

کاهش حقوق کارمندان غزه به درخواست فرستاده ترامپ انجام شده است

یکشنبه 9-آوریل-2017

“جیسونگرینبلات” فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به منطقه در دیدار بامحمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان در 16 مارس گذشته، شروطی را برای وی تعیین کردهبود که کاهش حقوق کارمندان این تشکیلات در نوار غزه یکی از این شروط می باشد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از پایگاهاطلاعاتی صهیونیستی “تیک دبکا”، گرینبلات 9 شرط را برای عباس مطرح کردهبود که یکی از آن ها کاهش حقوق کارمندان نوار غزه بود.

منبع مذکور افزود که این درخواست گرینبلات همچون دارویی تلخبرای عباس بود.

به گفته این پایگاه اطلاعاتی، محمود عباس پس از دیدار باگرینبلات راهی امان شده و با ملک عبدالله پادشاه اردن دیدار کرد و یک روز قبل ازآن نیز دونالد ترامپ و مقامات ارشد دولت آمریکا پذیرای معاون پادشاه عربستان وامیر محمد بن سلمان وزیر دفاع این کشور بودند که فرزند ملک سلمان است.

ترامپ در واشنگتن و فرستاده ویژه اش در امان مسئولانعربستان سعودی را در جریان 9 شرطی که آمریکا از طریق گرینبلات برای عباس تعیین کردهبود، قرار دادند.

به قول دیگر، راهکار سیاسی ترامپ برای ایجاد یک راه حلسیاسی منطقه ای ـ عربی در چارچوب مذاکرات سازش به شیوه ای کاملا بر عکس مذاکراتجاری در دوره باراک اوباما (که چارچوب آن گسترده نبود و جان کری وزیر خارجه دولتاوباما در نهایت نیز موفق به احیای روند مذاکرات سازش بین طرفین فلسطینی وصهیونیستی نشد) آغاز شد.

9 شرطی که گرینبلات در دیدار با عباس مطرح کرد بدین شرحاست:

نخست: فلسطینیان باید بدون هیچ پیش شرطی به میز مذاکراتسازش با رژیم صهیونیستی بازگردند.

دوم: فلسطینیان باید با پیشنهاد اسرائیل برای ورود نه فقطآمریکا بلکه کشورهای عربی همچون مصر، عربستان سعودی، امارات و اردن به مذاکراتسازش موافقت کنند.

به گفته منابع خبری، این آخرین خواسته از نظر عباس می باشد،زیرا هیچ کدام از روسای کشورهای ذکر شده عباس را قبول ندارند و این امر عجیبینیست، زیرا در تاریخ 14 مارس گذشته جیسون گرینبلات با عباس در رام الله دیدار کردو در همان روز نیز اجلاس مخالفان عباس در پاریس به هماهنگی محمد دحلان رهبر برکنارشده فتح برگزار شد و در پی آن برخی مسئولان فلسطینی دبی و شیخ زاید آل نهیان را بهتامین منابع مالی اجلاس پاریس به ارزش یک میلیون یورو متهم کردند.

سوم: فلسطینیان حق ندارند نسبت به تصمیماتی که در مراحلاولیه مذاکرات سازش اتخاذ می شود، اعتراض کنند، زیرا شهرک سازی رژیم صهیونیستی بهطور کامل متوقف نمی شود اما در کنار آن شهرک جدیدی نیز احداث نخواهد شد.

چهارم: دولت آمریکا از امروز دیگر بیانیه های تشکیلاتخودگردان در محکومیت عملیات های مقاومتی را نمی پذیرد، بلکه این تشکیلات باید برایتوقف این عملیات ها وارد عمل شود، زیرا دولت آمریکا می خواهد حتی در نظام آموزشیفلسطین نیز شاهد تغییراتی اساسی باشد تا جایی که اسامی خیابان هایی که به نام شهدانیز نامگذاری شده اند، تغییر یافته و به هیچ وجه در رسانه های فلسطینی نیز اشارهای به عملیات های مقاومتی نشود.

پنجم: نیروی های امنیتی فلسطینی باید شیوه های مبارزاتی خودبا مقاومت را تغییر دهند، زیرا دولت آمریکا صرفا به بازداشت افراد مظنون که قصداجرای عملیات های ضد صهیونیستی را دارند و آزادی آنان پس از مدتی اکتفا نمی کند، بلکهآمریکا می خواهد این افراد به دقت تحت بازجویی قرار گیرند تا مشخص شود طراح اصلیاین عملیات ها چه کسی بوده است و آن ها به دستور چه کسانی تصمیم به اجرای اینعملیات ها گرفته و سلاح و مواد منفجره را از کجا دریافت کرده اند و باید تمامیکسانی که به هر شیوه ای در این عملیات ها دست دارند، بازداشت شده و مورد محاکمهقرار گیرند.

ششم: تشکیلات خودگردان باید پرداخت حقوق ماهیانه به خانوادههای شهدا و اسرای فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی را متوقف کند.

هفتم: تشکیلات خودگردان باید دست به تغییرات و اصلاحاتی درسرویس های امنیتی خود بزند تا جلوی دو شیفت کاری برخی عناصر این سرویس ها که دوحقوق نیز دریافت می کنند، گرفته شود.

هشتم: تشکیلات خودگردان باید تحویل اموال و دارایی ها بهنوار غزه را متوقف کند، زیرا این مساله موجب تامین هزینه های مالی حماس می شود واکنون 52 درصد از بودجه تشکیلات خودگردان در اختیار نوار غزه قرار می گیرد.

نهم: دولت آمریکا به ریاست جمهوری دونالد ترامپ به حمایت ازراه حل تشکیل دو کشور ادامه می دهد.

 

لینک کوتاه:

کپی شد