تا زمانی که اراده در کار نباشد، کاری را نمی توان بهسرانجام رساند. برای رسیدن به نتیجه باید حرکت کرد و آستین ها را بالا زد. زیتونهکشتی کوچکی بود که نقاب از چهره زشت و کریه دشمن صهیونیستی برداشت و ضعف و ناتوانیامت اسلامی و عربی را برای همگان آشکار نمود و امید تازه ای به مردم تحت محاصرهغزه بخشید.
اگر عشق به انسانیت و احساسات و عواطف پاک و سرشار بانوان بینالمللی نبود، هرگز نامی از زیتونه نمی بود و این کشتی مسیر عزت و کرامت را طی نمیکرد.
غزه حکایت بانوان کشتی زیتونه را که با زبان ها و ملیت هایمختلف بر این جمله که “غزه را آزاد کنید” اتفاق نظر داشتند، برای نسلهای بعدی تعریف خواهد کرد.
ایاد قرا تحلیلگر برجسته فلسطینی در مقاله ای تاکید کرد که دکترینو سیاست های دشمن صهیونیستی هیچگونه تحرک و اقدامی را به منظور لغو محاصره جائرانهباریکه غزه نخواهد پذیرفت ولو این تحرک از سوی شماری از آزادگان جهان صورت گیرد کهاز اروپا راهی سواحل غزه شده باشند.
عزیمت این کشتی و فعالان زن خارجی به نوار غزه این پیام رابه جهانیان ابلاغ کرد که 2 میلیون انسان از 10 سال پیش از هر طرف تحت محاصره اند ویاس و ناامیدی در این منطقه به اوج خود رسیده است در حالی که جامعه جهانی چشم خودرا به روی این محاصره ظالمانه بسته و همچنان در برابر تروریسم و جنایت های رژیمصهیونیستی علیه ساکنان این منطقه سکوت اختیار کرده است.
حمله به کشتی زیتونه بار دیگر خوی تجاوزکارانه رژیمصهیونیستی که بارها به نهادهای بین المللی و حقوقی فعال در عرصه فلسطین حمله کرده،را به نمایش گذاشت.
رژیم صهیونیستی از سکوت جامعه جهانی و سرگرم بودن منطقه بهبحران های داخلی خود برای پیشبرد اهداف و خواسته های خود و ادامه شهرک سازی، یهودیسازی فلسطین، تجاوز علیه مقدسات اسلامی، عادی سازی روابط با برخی کشورهای عربی وتقویت همکاری امنیتی با تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری بهره می برد.
جنایت محاصره نوار غزه به اوج خود رسیده و تمامی بخش هایزندگی مردم غزه را تحت الشعاع قرار داده است و هر روز فشار بیشتری را بر ساکناناین باریکه وارد می کند تا جایی که ممکن است در نهایت این فشارها و ادامه محاصرهبه انفجار اوضاع و وقوع جنگی دیگر در باریکه غزه به منظور لغو محاصره 10 ساله این منطقه به هر شیوه ممکن منجرشود، به ویژه اینکه تمامی تلاش ها و راهکارها برای ایجاد راه حلی برای محاصره غزهبی نتیجه بوده است حال آنکه حماس از تمامی طرح های ارائه شده در این راستا استقبالکرده و تا حد ممکن همکاری لازم را در این زمینه به عمل آورده است و مقاومت فلسطیندر غزه تاکنون در برابر حملات و تجاوزات دشمن صهیونیستی علیه باریکه غزه به ویژهحمله روز چهارشنبه گذشته خویشتن داری کرده و فعلا واکنشی نشان نداده است.
غارت و چپاول گری دشمن صهیونیستی علیه کشتی زیتونه، سلوک وراهکار تروریستی است که دولت رژیم صهیونیستی در قبال نهادهای بین المللی و فعالانحقوقی در پیش گرفته تا بر حقایق و واقعیت ها سرپوش نهاده و چشم جهانیان را بربحران ها و مشکلات پیش روی ساکنان نوار غزه ببندد و با تلاش و تحرک آزادگان حاضردر کشتی زیتونه برای لغو محاصره غزه مقابله کند.
اقدام قهرمانانه فعالان زن خارجی بار دیگر نشان داد کهآزادگان جهان همچنان حامی و پشتیبان مساله فلسطین هستند و حتی حاضرند جان خود رابرای لغو محاصره غزه و پایان بخشیدن به تجاوزات و جنایت های رژیم صهیونیستی به خطربیندازند.
کشتی زیتونه به غزه نرسید اما پیام و رسالت آن به تمام دنیارسید و آزادگان فلسطینی در غزه نیز این پیام را دریافت کردند و تاکید می کنند کهما هرگز از ادامه تلاش برای لغو محاصره، رهایی از یوغ اشغالگری دشمن صهیونیستی وپرده برداشتن از تجاوزات و جنایت های این رژیم ناامید و خسته نخواهیم شد.
قایق های جنگی نیروی دریایی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبهگذشته پس از کنترل کشتی لغو محاصره “زیتونه” که توسط فعالان زن حامیمساله فلسطین از سواحل ایتالیا به سمت نوار غزه حرکت کرده بود، آن را متوقف کردند.
نیروی دریایی رژیم صهیونیستی سرنشینان کشتی مذکور را بهبندر اسدود انتقال داد.
در همین حال، حمله ارتش صهیونیستی به کشتی زیتونه با واکنشهای گسترده گروه های فلسطینی مواجه شد و آنها این راهزنی آشکار نظامیان صهیونیستیو انتقال کشتی زیتونه و سرنشینان آن به بندر اسدود را محکوم کردند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین “حماس” اعلام کرد کهحمله رژیم صهیونیستی به کشتی لغو محاصره “زیتونه” و سیطرهبر آن با توسل به زور و نیز اتخاذ شیوه تروریستی برای مقابله با فعالان زن حامیمساله فلسطین، نوعی راهزنی و تروریسم سازمان یافته دولتی است.
دیگر گروه های فلسطینی نیز سیطره رژیمصهیونیستی بر کشتی لغو محاصره زیتونه را راهزنی و سرکوبگری آشکار این رژیم علیهملت فلسطین توصیف کرده و از جامعه بین المللی خواستند برای لغو محاصره غزه واردعمل شود.
رژیم صهیونیستی پس از ممانعت از رسیدنفعالان صلح حامی مساله فلسطین به سواحل باریکه غزه و کمک آنها به لغو محاصره اینمنطقه، این افراد را از بندر اسدود به فرودگاه بین المللی بن گوریون منتقل کرد تابه کشورهای خودشان بازگرداند.
تا زمانی که اشغالگری ادامه داشته باشد، رنج و محنت های ملتفلسطین و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان اعم از قتل و کشتار، بازداشت وحتی حمله به کشتی ها و ناوگان های لغو محاصره غزه نیز ادامه خواهد دشت و برخیهمچنان مستقیم و غیر مستقیم از موجودیت این رژیم و اقدامات و جنایت های آن مستفیدخواهند شد.
کشتی زیتونه روز 14 سپتامبر گذشته در چارچوب ناوگان آزادی 4همراه با کشتی امل (امید) از بندر بارسلون اسپانیا راهی باریکه غزه شد. این کشتیروز سه شنبه گذشته از بندر مسینا در ایتالیا مسیر خود به سمت سواحل غزه راازسرگرفت. این کشتی در مسیر عزیمت به غزه چندین بار دچار نقص فنی شد. 30 فعال زنخارجی از 13 کشور مختلف در کشتی زیتونه حضور داشتند. از جمله سرنشینان این کشتی میتوان به شخصیت هایی چون مایرید ماگوایر فعال بین المللی برنده جایزه صلح نوبل، 3نماینده پارلمانی، یک شخصیت دیپلماتیک سابق آمریکایی، فعالان رسانه ای، ورزشی وپزشکی اشاره کرد.
ماگوایر خاطر نشان کرد که مردم می گویند سکوت طلا است اماسکوت در برابر رنج و محنت های مردم غزه به ویژه کودکان این منطقه به دور از ارزشهای اخلاقی است.
“لی لن نیدو” بازیکن تیم والیبال آفریقای جنوبیدر بازی های المپیک یکی از حاضران در کشتی زیتونه بود. او تاکید کرد: آفریقایجنوبی به خوبی اهمیت همبستگی جهانیان برای مبارزه با تبعیض نژادی و نظام آپارتایدرا می داند.
ماراما دیویدسون نماینده پارلمان نیوزیلند یکی دیگر ازسرنشینان کشتی زیتونه است که می گوید همواره عشق و علاقه ویژه در دل به فلسطین وبه ویژه زنان فلسطینی داشته است. او جلب توجه جهانیان به سمت رنج و محنت هایفلسطینیان به ویژه زنان فلسطینی تحت محاصره ظالمانه رژیم صهیونیستی را دلیل مشارکتخود در کشتی زیتونه عنوان می کند.
مینه حربلو خبرنگار شبکه الجزیره و هدی رحمه عکاس این شبکهنیز از جمله فعالان رسانه ای حاضر در کشتی زیتونه بودند.