چهارشنبه 30/آوریل/2025

دیدار رهبران فتح و حماس در لبنان با حضور نبیه بری

پنج‌شنبه 2-آگوست-2018

رهبران دو جنبش فتح و حماس امروز پنجشنبه زیر نظر “نبیه بری” رئیس پارلمان لبنان و با حضور “جمیل حایک” رئیس دفتر سیاسی جنبش “امل” و نیز “حسن ملک” و “محمد جباوی” دو عضو دفتر سیاسی این جنبش در مقر این دفتر در منطقه بئر حسن دیدار کردند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از منابع محلی، هیات جنبش فتح متشکل از “فتحی ابو عردات” دبیر این جنبش در لبنان، “رفعت شناعه” عضو شورای انقلابی این جنبش، “منذر حمزه” و “صبحی ابو عرب” فرمانده سرویس های امنیت ملی فلسطین در لبنان بود.

هیات جنبش مقاومت اسلامی “حماس” نیز متشکل از “علی برکه” نماینده حماس در لبنان، “احمد عبد الهادی” مسئول سیاسی و “جهاد طه” معاون مسئول سیاسی این جنبش در لبنان، “ایمن شناعه” مسئول روابط حماس با لبنان و “مشهور عبد الحلیم” مسئول روابط طرف فلسطینی با لبنان بود.

در بیانیه جنبش امل آمده است که شرکت کنندگان در این تجمع در آغاز به نبیه بری رئیس پارلمان لبنان به خاطر تلاش های بی وقفه اش در حمایت از مساله فلسطین، رفع اختلافات و تحقق آشتی ملی، تقویت وحدت ملی فلسطین و مقابله با خطرات و چالش های پیش روی مساله فلسطین درود فرستادند.

رهبران دو جنبش فتح و حماس همچنین بر مخالفت خود با معامله قرن تاکید کرده و ضمن محکومیت این طرح، آنرا حلقه جدیدی از سریال توطئه علیه مساله فلسطین دانستند که با هدف یهودی سازی قدس، حذف حق بازگشت و دامن زدن به شهرک سازی و اشغالگری رژیم صهیونیستی تهیه و تدوین شده است.

شرکت کنندگان در این نشست همچنین تاکید کردند که آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی مرجع بین المللی کمک رسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی تا زمان بازگشت آنها به شهر و دیار خود در فلسطین است و وضع راهبرد فلسطینی ـ عربی برای حمایت از این آژانس، تقویت نقش آن و درخواست از کشورهای حامی مالی برای عمل به تعهدات مالی شان مساله ای فوق العاده مهم است.

این رهبران همچنین بر اهتمام خود به حفظ آرامش داخلی لبنان و حمایت از امنیت و ثبات و وحدت داخلی آن تاکید کرده و اعلام نمودند که اردوگاه های آوارگان فلسطینی در لبنان نباید وارد منازعات منطقه ای یا داخلی لبنان شوند.

شرکت کنندگان در این نشست همچنین از دولت لبنان خواستند که حقوق انسانی و مدنی فلسطینیان مقیم لبنان را به رسمیت شناخته و تا زمان تحقق حق بازگشت آنها به سرزمین شان، از پایداری و مقاومت این افراد حمایت کند.

آنها تاکید کردند که گفتگو تنها زبان حاکم بر روابط گروه های فلسطینی حاضر در لبنان خواهد بود و اختلافات طرف های فلسطینی نباید وارد جامعه فلسطینیان مقیم لبنان شود.

لینک کوتاه:

کپی شد