پنج شنبه 08/می/2025

جنایت سکوت در قبال محاصره نوار غزه

دوشنبه 1-دسامبر-2008

رژیم صهیونیستی در چارچوب نقض توافقنامه ها و پیمان نامه های رسمی، اخلاقی و بشردوستانه تمامی درخواست های کشورهای عربی و بین المللی در زمینه لغو محاصره نوار غزه را نادیده انگاشت؛ محاصره ای که زندگی یک میلیون و پانصد هزار فلسطینی ساکن نوار غزه را تهدید می کند. این رژیم تمامی گذرگاه های نوار غزه را به طور کامل بسته و آنان را در کام مرگ رها ساخته است. این جنایت بی شرمانه در پرتو سکوت مرگبار و توطئه سران کشورهای عربی و اسلامی صورت می گیرد، زیرا برخی از کشورهای عربی و اسلامی در راستای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی به منظور لغو محاصره ملت مظلوم و بی گناه دست به هیچ اقدامی نزده اند که این امر به مثابه تائید جنایات اسرائیل علیه ملت فلسطین و حمایت آنها از این اقدامات غیر انسانی است؛ به نحوی که سران مصر در جریان سفر شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی به این کشور از وی به گرمی استقبال کردند و برخی از مقامات عرب نیز در جریان اجلاس گفت و گو ادیان و تمدن ها در نیویورک با پرز دیدار و گفت و گو کردند. این اقدام در حالی صورت می گیرد که ایهود باراک وزیر جنگ اسرائیل نیز با درخواست بان کی مون دبیر کل اتحادیه عرب در زمینه ارسال کمک های بشر دوستانه به نوار غزه از طریق گذرگاه های تجاری که اسرائیل از آغاز ماه نوامبر جاری آنها را بسته است، مخالفت کرد.

از سوی دیگر، کشورهای همسایه با در نظر گرفتن منافع شخصی شان با رژیم صهیونیستی تعامل کردند؛ به گونه ای که پادشاه اردن در تاریخ 18/11/2008 با ایهود اولمرت نخست وزیر رژیم صهیونیستی و ایهود باراک وزیر جنگ این رژیم دیدار کرد و به آنان درباره اجرای یک عملیات نظامی گسترده در نوار غزه از بیم پیامدهای منفی اش بر اردن هشدار داد.

این اقدام در حالی صورت می گیرد که احمد ابوالغیط وزیر امور خارجه مصر ضمن ابراز نگرانی درباره ناآرامی مرزهای مصر درباره هرگونه تعدی به این مرزها هشدار داد و تاکید کرد که هر کس بخواهد به گذرگاه های مرزی یورش آورد در آن صورت به مقابله با آن برخواهیم خاست.

وی روز چهارشنبه در گفت و گو با شبکه خبری العربیه تاکید کرد که هر کس به گذرگاه ها یورش بیاورد عواقب وخیم آن را خواهد دید. این اظهارات در حالی عنوان می شود که وضعیت انسانی، معیشتی، امنیتی و بهداشتی نوار غزه به طور کلی وخیم و بحرانی است. 

وضعیت بهداشتی

وزارت بهداشت و درمان دولت منتخب و مردمی فلسطین به ریاست اسماعیل هنیه درباره جان باختن 140 بیمار طی یک ساعت و نیم در صورت قطع برق بخش مراقبت های ویژه در بیمارستان های نوار غزه هشدار داد و اعلام کرد که برق مجتمع درمانی الشفاء غزه به طور کلی قطع شده است که این امر یک خطر بزرگ برای بیماران به شمار می رود.

از سوی دیگر، حسین عاشور مدیر این مجتمع گفت که سیستم های اکسیژن بخش قلب این مجتمع به طور کلی از کار افتاده است و این مرکز درمانی به خاطر محاصره نوا ر غزه و بسته شدن گذرگاه های مرزی با کمبود تجهیزات و کالاهای پزشکی مواجه است.

وضعیت معیشتی

کمیته مردمی مبارزه با محاصره نوار غزه اعلام کرد که کارخانه آرد فلسطین به عنوان یکی از بزرگ ترین کارخانه های تولید آرد نوار غزه از روز چهارشنبه 19/11/2008 از کار افتاده است و از سوی دیگر، ساکنان این منطقه؛ به ویژه آپارتمان نشین ها به خاطر قطعی برق با کمبود آب آشامیدنی مواجه هستند.

به رغم این که نوار غزه به یک زندان بزرگ تبدیل شده است و تمامی ساکنانش از حقوق حقه محروم شده اند و به رغم این که ساکنان این منطقه به خاطر مجازات های دسته جمعی با رنج و محنت ها دست و پنجه نرم می کنند؛ مجازات هایی که با ابتدایی ترین قوانین بین المللی تضاد دارد، ولی هنوز سران کشورهای عربی دست از توطئه و سکوتشان بر نمی دارند و به وظیفه دینی و اخلاقی خود عمل نمی کنند.

لینک کوتاه:

کپی شد