رسانه های جمعی صهیونیست تاکید کردند ترور عماد مغنیه، فرمانده عالی رتبه حزب الله در راستای تحقق اهداف از پیش تعیین شده فراوانی صورت گرفت که نهادهای امنیتی آنها را وضع و تنظیم کرده بودند.
روزنامه عبری زبان هاآرتص در شماره روز پنج شنبه (14/2/2008) خود به نقل از منابع امنیتی صهیونیستی اعلام کرد: ترور مغنیه تنها با هدف انتقام از شخص وی به خاطر مشارکت در برنامه ریزی و اجرای شمار زیادی از عملیات ها که صدها کشته و زخمی در صفوف نظامیان و غیرنظامیان “اسرائیلی” بر جای گذاشت، انجام نگرفت ؛ بلکه این عملیات با هدف کاهش توان حزب الله در تداوم روند اجرای عملیات ها علیه “اسرائیل” صورت پذیرفت.
روزنامه مذکور در بخشی دیگر از گزارش خود در خصوص ترور عماد مغنیه نوشت: نهادهای امنیتی معتقدند که وی (مغنیه) در برنامه ریزی و اجرای شمار زیادی از عملیات های نظامی علیه “اسرائیل” سهیم بوده است.
هاآرتص افزود: “اسرائیل” نیز همچون ایالات متحده آمریکا در ترور مغنیه نقش داشت و دلیل این امر را نیز باید در نقشی جستجو کرد که وی در هماهنگی میان جنبش های مقاومت فلسطینی از جمله حماس و جهاد اسلامی ایفا می نمود.
ژنرال عوفادیا ایرلیخ صهیونیست از جمله کارشناسان مسائل امنیتی تاکید کرد: ترور مغنیه به منظور ایجاد هراس در دل کادر رهبری حزب الله و همچنین برانگیختن حس تردید و شک نسبت به یکدیگر در محافل رهبری این حزب است ؛ زیرا این امکان وجود دارد که ترور مغنیه باعث ترسیم این ذهنیت در فکر رهبران حزب الله شود که این ترور در نتیجه موفقیت “اسرائیل” در نفوذ به داخل حزب و یافتن برخی مزدوران صورت گرفته باشد.
ایرلیخ در ادامه گفتگوی بامداد پنج شنبه (14/2/2008) خود با رادیو سراسری رژیم صهیونیستی گفت: ممکن است ترور مغنیه منجر به آن شود که حزب الله تلاش ها و تدابیر امنیتی بیشتری را برای جلوگیری از موفقیت تل آویو در اجرای عملیات های ترور علیه این حزب، به ویژه حسن نصر الله صورت دهند.
پرفسور ایال زیسر صهیونیست از کارشناسان مسئله جنگ میان حزب الله و رژیم اشغالگر قدس معتقد است ترور مغنیه با هدف تخریب چهره پیروزمندانه ای صورت گرفت که حزب الله در جنگ خود با “اسرائیل” بدان دست یافت و تل آویو نیز شکست خورده و سرافکنده از آن بیرون آمد.
وی در ادامه خاطرنشان ساخت: این عملیات نه تنها هشدار به حزب الله، بلکه هشدار به جنبش های حماس و جهاد اسلامی نیز هست که رهبران شان در سوریه به سر می برند. ضمنا انتظار می رود بعد از ترور مغنیه، رهبران دو جنبش حماس و جهاد اسلامی که در داخل سوریه به سر می برند، تلاش ها و تدابیر امنیتی بیشتری را برای حفظ جان خود به کار بندند.
ایال زیسر افزود: ترور مغنیه یک اهانت بی سابقه به سوریه بود و بعد از گذشت تقریبا یک سال از حمله جنگنده های صهیونیستی به آنچه که از آن با نام راکتورهای هسته ای مخفی دمشق نام می بردند، صورت پذیرفته است.
رهبران و سیاستمداران برای فرار به سمت پناهگاه ها آماده باشند
اوفر شیلح، تحلیلگر برجسته روزنامه “معاریو” با انتقاد شدید از اقدام رژیم صهیونیستی در ترور عماد مغنیه، تاکید کرد: انجام این ترور از تفکر بیمار “اسرائیل” نشات می گیرد، تفکری که خشونت و اقدام نظامی را به عنوان راهکار دست یابی به هدف می داند.
وی در مقاله ای که روز پنج شنبه (14/2/2008) به چاپ رسید، خاطرنشان ساخت: دولت به جای اینکه یک استراتژی مشخص و حکیمانه در برخورد با دشمنان داشته باشد ؛ فقط به دنبال فرصت های مناسب جهت ترور دشمنان است، بدون آنکه در این میان دیگر فاکتورهای استراتژیک و راهبردی را در نظر بگیرد.
اوفر شیلح با تاکید بر شکست سیاست ترور، به ویژه در مقابله با حزب الله عنوان داشت: تل آویو در سال 1992 شیخ حسین موسوی، رهبر حزب الله را کشت و به جای او حسن نصر الله زمام امور را به عهده گرفت که هزار برابر خطرناک تر از موسوی است.
بن کاسبیت، برجسته ترین تحلیلگر روزنامه عبری زبان معاریو نیز در مقاله ای که بامداد روز پنج شنبه 14/2/2008 به چاپ رسید، تاکید کرد: “رهبران سیاسی و روسای دستگاه های امنیتی باید جهت حفظ جان خود در مقابل واکنش های حزب الله به ترور عماد مغنیه برای فرار به سمت پناهگاه ها آماده باشند.”
رئیس پیشین موساد: ترور مغنیه یک دستاورد بی سابقه بود
با وجود توصیه های فراوانی که از سوی دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی به وزرا و نمایندگان پارلمان در مورد خودداری از هر گونه توضیح و تفسیر در مورد خبر ترور عماد مغنیه شده بود ؛ ولی دانی یاتوم، رئیس پیشین موساد و نماینده حزب صهیونیستی کار در پارلمان تاکید کرد که این عملیات یک دستاورد بی سابقه برای تل آویو بوده است.
این چهره امنیتی صهیونیست گفت: اگر خطری که مغنیه برای “اسرائیل” داشت را به عنوان معیار در نظر بگیریم، می توان گفت این فرد با اسامه بن لادن هیچ تفاوتی ندارد.
علی رغم اینکه دفتر نخست وزیری رژیم عبری با صدور بیانیه ای از تایید یا رد اخبار وارده مبنی بر مشارکت “اسرائیل” در اجرای طرح ترور عماد مغنیه خودداری ورزید ؛ ولی تمامی وزرا و مسئولان صهیونیستی در تفسیر خود از واقعه ترور مغنیه، اشارات آشکاری به دست داشتن تل آویو در این ماجرا داشتند. به عنوان نمونه گدعون عزرا، وزیر محیط زیست رژیم اشغالگر قدس که پیش از این به عنوان نائب رئیس دستگاه امنیت داخلی اسرائیل یعنی شاباک فعالیت می کرد، در گفتگوی روز چهارشنبه (13/2/2008) خود با رادیو سراسری رژیم عبری گفت: صدها خانواده در اسرائیل به خاطر ترور مغنیه خوشحالند.
گدعون عزرا در ادامه مغنیه را کارلوس لبنان دانست. کارلوس از چهره های مبارزی بود که به خاطر عملیات های نظامی اش علیه اهداف آمریکا از شهرت گسترده ای برخوردار و در فرانسه محبوس بود.
وزیر محیط زیست اعتراف کرد که تل آویو پیش از این و به خاطر دست داشتن مغنیه در قتل شمار زیادی از صهیونیست ها و حمله به اهداف و مواضع اسرائیل (به ویژه در سال های 1992 و 1994) در صدد ترور وی بود.
این چهره صهیونیست افزود: اسرائیل باید برای حذف رهبران گروه های تروریستی (مقاومت) دست به کار شود. نباید اجازه دهیم که دست آنان به ما برسد. باید برای تصفیه حساب با رهبران گروه های تروریستی و همچنین جلوگیری از پیوستن هر چه بیشتر افراد به این گروه ها باید رهبران شان را حذف کرد.
وی در اظهاراتی که تلویحا از مشارکت رژیم صهیونیستی در ترور مغنیه حکایت داشت، اظهار داشت: اسرائیل باید تدابیر شدید امنیتی را جهت حمایت از مرزهای خود با لبنان و همچنین انجام عملیات های انتقام جویانه احتمالی حزب الله اتخاذ نماید.
خطرناک تر از حسن نصر الله
پایگاه های اینترنتی وابسته به روزنامه های عبری زبان هفته گذشته پر از تفسیرها و اظهارنظرهایی بود که در آنها ترور مغنیه و پیامدهای آن به عنوان محور قرار گرفته بود.
یوسی میلمان، خبرنگار روزنامه عبری زبان “هاآرتص” در امور امنیتی و اطلاعاتی گفت: به ادعای سازمان ها و نهادهای امنیتی اسرائیل، عماد مغنیه خطرناک تر از حسن نصر الله است و تمامی دولت های صهیونیستی که تا کنون بر سر کار آمده اند، مغنیه را در راس لیست افراد تحت تعقیب خود قرار داده بودند ؛ ولی این پرسش پیش می آید که اگر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی تا به این اندازه در شکار تروریست ها حرفه ای عمل می کنند، چرا تا کنون موفق نشده اند محل نگهداری سربازانش در غزه و لبنان را بیابند.
رسانه های صهیونیستی همچنین در گزارش ها و مقالات خود در مورد عماد مغنیه به لیست عملیات هایی اشاره می کردند که به ادعای سازمان های امنیتی رژیم صهیونیستی عماد مغنیه مسئولیت برنامه ریزی و اجرای آنها را بر عهده داشته است که از آن میان می توان به اسارت سربازان صهیونیستی در جنوب لبنان، انجام اقدامات نظامی علیه “اسرائیل” قبل از جنگ سی و سه روزه و حمله به نیروهای ارتش هنگام حضورشان در منطقه جنوب اشاره کرد.
برادرش را کشتند تا به او دست یابند
پایگاه اینترنتی روزنامه عبری زبان “هاآرتص” پرده از عملیات پیچیده ای برداشت که موساد در اواسط دهه نود به منظور ترور عماد مغنیه به مرحله اجرا گذاشت.
به گزارش این پایگاه، موساد برادر عماد مغنیه که یک تعمیرگاه خودرو در جنوب لبنان داشت، را ترور کرد به امید اینکه مغنیه از بیروت خارج و راهی جنوب شود ؛ زیرا در جنوب کنترل و ترور او راحت تر بود، ولی بر خلاف انتظار وی در تشییع پیکر برادرش شرکت نکرد.
شایان ذکر است که کانال ده تلویزیون رژیم صهیونیستی یک سال پیش گزارشی را در مورد یکی از صهیونیست ها که راهی بیروت شده، از تحرکات مغنیه عکسبرداری کرده و تقدیم دستگاه های امنیتی نموده بود، پخش کرد.