روزنامه یدیعوت آحارونوت در شماره منتشر شده در تاریخ 30/4/2008 تصویر پرچم جدید رژیم صهیونیستی را به چاپ رسانیده است . این پرچم را گروهی از صهیونیست های افراطی طراحی کرده اند و قرار است که آن را در شصتمین سالگرد تاسیس این رژیم تکثیر و در میان مردم پخش کنند . این گروه خود را ” گروه جهانی برای نجاد ملت و سرزمین ” نامیده است و گروه افراطی و تندروست و بیشتر صهیونیست های افراطی به خود جذب کرده است. در پرچم جدید تصویر مجلس و شورای دینی ویران شده در شهرک نفیه دکالیم جایگزین ستاره داودی شده است، شورایی که به دنبال عقب نشینی اجباری صهیونست ها از نوار غزه نابود شد و از بین رفت . این گروه وعده داده است که این پرچم جدید را هم زمان با شصتمین سالگرد تاسیس این رژیم در سراسر فلسطین اشغالی پخش و توزیع کند.
رییس این گروه اظهار داشت: ما یهودیان تصمیم گرفته ایم به مناسبت شصتمین سال تاسیس رژیم صهیونیستی گردهمایی و همایش و جشن برگزار کنیم ولی نباید فراموش کنیم که ما در شرایطی به سر می بریم که جنبش حماس و حزب الله و القاعده عرصه را بر ما تنگ کرده اند در صدد نابودی و تخریب ما هستند . وی از کسانی که نمی خواهند ملت یهود دوباره از هم پاشیده و آواره شود خواست تا به سیاستمداران و دست اندرکاران بگویند دیگر بس است و تا همین جا کافی است.
این واکنش اجتماعی که از بطن تندرویان صهیونیست سر بر آورده است نشانگر فروپاشی روح و روان فرزندان رژیم نامشروع اشغالگر است و این پدیده به دنبال شکست های پیاپی در جنوب لبنان و نوار غزه و ناکامی در برابر پایداری ساکنان غزه در مقابل محاصره نفس گیر و ناتوانی در ممانعت از پرتاب موشک های فلسطینیان بیشتر خود را نشان داده است و چه بسا چنین واکنشی عادی و طبیعی باشد به خصوص زمانی که انسان قدرت داشته باشد و نتواند از آن استفاده کند.
رژیم صهیونیستی امروز در بدترین شرایط روحی و روانی قرار دارد و زیرساخت های داخلی آن در حال فروپاشی است و اعتماد مردم نسبت به رهبرانشان پیوسته در حال کاهش است و سیر نزولی دارد . توان پایداری در مقابل مشکلات و خطرات و تهدیدات و رویارویی با آنها بسیار تضعیف شده است و همین امر باعث شد رژیم صهیونیستی به تمرینات و مانورهای نظامی دست بزند تا شاید روحیه تضعیف شده آنان تقویت شود ولی همین تمرینات نیز نتوانست به اهداف خود دست یابد و با وجود این تمرینات بسیار گسترده باز هم سربازان اشغالگر در مرزهای نوار غزه به هلاکت می رسند و این امر موجب تضعیف بیش تر روحیه آنان شده است.
پرچم جدید اشغالگران که تندرویان آن را طراحی کردند که بر اساس ایده سیاسی شکل گرفته است افق های فروپاشی این رژیم را آشکارتر می سازد . قرار دادن تصویر ویران شده معبد نفیه دکالیم به جای ستاره شش گوشه صهیونیست ها بر این نکته تاکید دارد که آنان می دانند عامل نابودیشان چیست. اشغالگران اکنون بیش از هر زمانی پی برده اند که مقاومت فلسطینیان بیشترین آسیب را به آنان وارد می آورد و اکنون اولین سنگ بنایشان تخریب و فروپاشی نمایان شده است.
احساس ضعف و سستی و تضعیف روحیه اکنون نه تنها گریبانگیر صهیونیست های افراطی شده است بلکه تمامی طبقات و گروه های جامعه آنان از جمله بی دینان و چپ گراها نیز در بر گرفته است . همگی اشغالگران اکنون از سرخوردگی و احساس ترس و نگرانی و از عدم تضمین آینده و زندگی در سایه آرامش رنج می برند . مهاجرت معکوس صهیونیست ها گواه آشکاری احساس ناکامی و سرخوردگی عمومی میان آنان است.
این احساس سرخوردگی اکنون به طبقه سیاسی کینه توز حاکم نیز سرایت کرده است . باراک به اروپاییان و آمریکاییان نوید داده است که آرزوی نابودی و سرکوب حماس بر باد رفته و بسیار ضعیف است و آنان باید این حقیقت تلخ را بپذیرند همان گونه که با حقیقت تلخ شکست آمریکا در عراق مواجه شده اند.
از نظر زیرساخت های جمعیتی نیز این رژیم دچار بحران شده و میزان زاد و ولد کاهش یافته است که طبعا موجب کاهش تعداد جمعیت جوان می شود . “موتی رابید” نویسنده صهیونیست مقاله ای را در تاریخ 10 / 4/ 2008 در روزنامه یدیعوت تحت عنوان ” دولت اسراییل هر روز پیرتر می شود ” به رشته تحریر درآورده است . در این مقاله ضمن ارائه آمار گروه های سنی در این رژیم به این نکته اشاره کرده است که رژیم صهیونیستی بعد از مدتی مردم و جمعیت پیری خواهد داشت.
نشانه های زیادی وجود دارد که نشان می دهد این رژیم از داخل مضمحل و از هم پاشیده می شود و موارد اشاره شده در بالا در مقایسه با عواملی چون استعمال مواد مخدر و خودکشی و تجاوزات جنسی و دزدی شاید کم اهمیت جلوه دهد عواملی که روز به روز رو به گسترش است و علل بروز این پدیده های اجتماعی نیز در اصل به همان عوامل اصلی یعنی سرخوردگی و ترس از آینده مبهم و تاریک بر می گردد.
فرار از خدمت سربازی پدیده دیگری است که هر روز افزایش می یابد و هم زمان با این پدیده هشدارهایی مبنی بر سقوط نظام اشغالگران از داخل قبل از هر گونه حمله خارجی به گوش می رسد .
در مقابل مقاومت فلسطینیان و روش های گوناگون آنان و شوق مشارکت تمامی اقشار ملت در جهاد و مبارزه و قدم نهادن در مسیر آزادسازی وطن از اشغالگری و وجود انگیزه قوی موجب شده است که کنترل اوضاع از دست صهیونیست ها خارج شود و آنان نتوانند کمترین تاثیر را بر ملت فلسطین داشته باشند و نتوانند فلسطینیان را نسبت به آینده نومید و سرخورده کنند .
مقاومت فلسطینیان تمامی معادلات و محاسبات اشغالگران را بر هم زد و مهم ترین دستاورد های سیاسی آنان یعنی مذاکره با گروه فلسطینی رام الله را ناکام گذاشت . با وجود تمامی اقدامات به اصطلاح مثبت این گروه فلسطینی از جمله تعقیب و آزار مبارزان و مصادره سلاح آنان و اعلام برائت از مقاومت و پذیرش تمامی شروط صهیونیست ها هنوز اشغالگران به این گروه اعتمادی ندارند و هیچ امتیازی به آنان نداده اند.
بررسی اوضاع داخلی رژیم صهیونیستی به دقت و امعان نظر بیشتری نیاز دارد تا بتوان به حقایق و عوامل بیشتری در مورد علل فروپاشی این رژیم دست یافت . امروز پس از گذشت شصت سال از تشکیل این رژیم و فاجعه فلسطین تمامی نشانه ها حاکی از آن است که شمارش معکوس نابودی دولت اشغالگران صهیونیست آغاز شده است.