پرونده های پیچیده ای بر روی میز دولت جدید رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو وجود دارد که یکی از آنها بررسی آثار شکست ارتش عبری در جنگ علیه نوار غزه می باشد. برخی پرونده ها نیز بلاتکلیف مانده اند از آن میان می توان به پرونده نظامی اسیر صهیونیست، آتش بس، بازگشایی گذرگاه غزه و دیگر موارد اشاره کرد. ضمنا یک حزب اسرائیلی به تنهایی توان جنگ با فلسطینیان را ندارند. پس با توجه به تمامی مسائلی که گذشت، صهیونیست ها تمام تلاش خود را صرف می کنند که یک دولت ائتلافی با حضور تمامی احزاب شکل دهند.
مسائلی که دولت جدید رژیم صهیونیستی پیشاپیش با آن رو به رو است، چارچوب های برنامه های آتی این دولت را مشخص خواهد کرد که از مهم ترین آنها می توان به شکست اسرائیل در جنگ غزه، افزایش توان مقاومت در هدف گیری مواضع صهیونیستی در عمق اراضی اشغالی و حمایت ملت فلسطین از برنامه های مقاومت اشاره کرد. ضمنا پیش بینی می شود که علاوه بر روی کارآمدن یک دولت تندروی صهیونیست، روند احداث شهرک های صهیونیست نشین در اراضی فلسطینی افزایش و موج مهاجرت یهودیان به فلسطین تشدید یابد.
در مورد قدس و اماکن مقدسه پیش بینی می شود که صهیونیست ها به روند حفاری های خود در این شهر ادامه دهند و در راستای بیرون راندن و کوچاندن اجباری فلسطینیان، احداث مجتمع های شهرک نشینی در این منطقه و مصادره اراضی عرب ها، ویران کردن منازل آنان مبادرت ورزند ؛ چرا که اینها سیاست های همیشگی رژیم اشغالگر قدس است و هیچ اختلافی میان صهیونیست ها در اینکه موارد فوق الذکر جزء جدانشدنی برنامه سیاسی دولت جدید در اسرائیل باشد، وجود ندارد.
عرب ها هر بار چشم امید به دولت جدید اسرائیل می بندند و امید دارند که این دولت ـ تازه بر روی کار آمده ـ در مقایسه با دولت های پیشین دست به جنایت کمتری بزند ؛ ولی بنده بر خلاف آنها هرگز امیدی به دولت اسرائیل و هیچ کدام از افراد در جامعه صهیونیستی ندارم، زیرا باور و عقیده یهودیان بر اصل خونریزی، جنایت و کشتار استوار است. اگر کارنامه دولت های صهیونیستی از سال 1948 را مورد بررسی قرار دهیم، به این نتیجه می رسیم که ظهور این دولت ها برای امت عربی و اسلامی جز ویرانگری نتیجه ای نداشته است. سیاست های دیروز اسرائیل تفاوتی با دیپلماسی امروزش ندارد و حتی در دوره سازش و صلح با فلسطینیان نیز تغییری نکرده است. دشمن اشغالگر هرگز برای لحظه ای دست از جنایت های خود در حق سرزمین و ملت فلسطین برنداشته و به تجاوزات خود ادامه داده است ؛ ضمن آنکه مذاکره با دولت اشغالگر هیچ دستاوردی برای ساکنان سرزمین اسرا و معراج نداشته است و اگر این جماعت موفق به تحقق هدفی شده اند، تنها در سایه مقابله با اشغالگران، پایداری و تمسک شان به حقوق ملی بوده است.
در وضعیت کنونی که بحث ها در مورد تشکیل دولت جدید صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو داغ است، شهرداری صهیونیست شهر قدس از ساکنان 88 منزل مسکونی فلسطینی در منطقه سلوان خواسته است تا منازل خود را تخلیه و بستر را برای تخریب آن فراهم آورند. اشغالگران مدعی شده اند که این منازل بدون دریافت پروانه ساخت بنا شده اند. گفتنی است که این تصمیم شهرداری صهیونیستی قدس به آوارگی بیش از 1500 تن از فلسطینیان ساکن شهر قدس می شود.
اقدام نژادپرستانه رژیم اشغالگر عبری در صدور دستور تخلیه 88 واحد مسکونی متعلق به فلسطینیان ساکن قدس در واقع گامی در جهت پاکسازی نژادی این شهر است و نشانگر اهداف جنایتکارانه و برنامه های شوم دولت جدید این رژیم است. صهیونیست ها در صدد آن هستند تا با این اقدام یک واقعیت جدید را در عرصه بافت جمعیتی خلق کنند، واقعیتی که به جز ضرر، منفعتی برای فلسطینی ها ندارد. به هر حال، دسیسه های پلید فرزندان صهیون برای استیلا بر قدس شریف و مسجدالاقصی همچنان با قدرت ادامه دارد.
بی تردید، مقابله با سیاست های پاکسازی نژادی و نیز یهودی سازی قدس شریف می طلبد که امت عربی و اسلامی و نیز گروه های فلسطینی دست به دست هم دهند و برای مقابله با خطرهایی که فلسطین و کشورهای عربی و اسلامی را تهدید می کند، یک صدا شوند.