بر خلاف روال همیشگی، بحران کرونا در “اسرائیل” از وجود نقص و کمبودهای فراوان در زمینه تجهیزات و ملزومات پزشکی و اساسی مختلف و ضعف در زمینه آمادگی این رژیم و پوشالی بودن تجهیزات و امکانات وزارتخانه های مختلف آن برای مقابله با این ویروس پرده برداشت.
در همین راستا، طرف های مسئول اسرائیلی اعلام کردند که این بحران شکننده، نبودِ ذخایر کافی تجهیزات حمایتی و مواد ضدعفونی کننده برای مقابله با ویروس کرونا در “اسرائیل” و رقابت طرف های مختلف از جمله وزارت امور داخلی و بیمارستان ها برای جبران سریع کمبودها را برملا ساخت و آمارها نشان می دهد که وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی انباری برای ذخیره دارو و تجهیزات پزشکی به منظور درمان بیماران کرونایی ندارد، حال آنکه مدت ها ادعا می کرد که خود را برای بحران های طولانی آماده کرده است.
این در حالی است که محافل اسرائیلی دولت را به خاطر قرنطینه صدها و حتی هزاران نفر از کادر درمانی با آغاز بحران کرونا به شدت مورد انتقاد قرار دادند، به رغم اینکه این افراد در جبهه مقدم جنگ علیه کرونا بوده و بیش از دیگر افراد در معرض ابتلا به این ویروس هستند، هرچند در برخی بیمارستان های اسرائیلی تجهیزات لازم یافت نمی شود.
این را هم باید گفت که ارتش رژیم صهیونیستی برای قرنطینه سراسری جهت مقابله با کرونا اعلام آمادگی کرده است که این تدابیرِ بسیار سخت شامل قرار دادن یک سرباز ارتش در کنار هر نیروی پلیس و استقرار بیش از هزار گشتی نظامی به منظور انتقال بیماران کرونایی احتمالی می شود.
فرماندهان ارتش نیز طرحی را به منظور قرنطینه سراسری و برقراری مقررات منع آمد و شد در سرتاسر اراضی اشغالی به تصویب رسانده اند که این سخت ترین سناریویی است که ممکن است بدان متوسل شوند و همین مساله بار سنگین تری را بر دوش جبهه داخلی خواهد انداخت، به ویژه اینکه ممکن است تدابیر اتخاذ شده شامل تعطیلی کامل بخش حمل و نقل عمومی نیز باشد.
در صورتی که حوادثی امنیتی در نواحی مرزی اتفاق بیفتد، ارتش مجبور خواهد بود بی خیال بحران کرونا شده و به این حوادث بپردازد که در این صورت، پلیس مجبور خواهد بود برای پیشبرد قوانین و مقررات از تعداد بسیار کمی از نیروهای ارتش کمک بگیرد و در این مرحله، طرحی برای کمک گرفتن از نیروهای ذخیره ارتش و بکارگیری آن ها در کنار نیروهای پلیس در کار نخواهد بود و باید به نیروهای نظامی اکتفا کرد.
ترس و نگرانی اصلی ارتش از این است که اگر جنگ یا درگیری در مجاورت مرزهای رژیم صهیونیستی اتفاق بیفتد، نظامیان ارتش در چنین شرایطی و اگر بدانند که به ویروس کرونا مبتلا شدند، نمی دانند که ماموریت های نظامی و جنگی خود را چگونه پیش ببرند.
در نهایت، اسرائیلی ها انتظار دارند که رژیم پیشرفته آنان فرمانده ای را پیدا کند که در چنین شرایط سخت و دشواری آنان را رهبری کرده و نگرانی شان را برطرف کند و در حالی که همه چشم به صفحه تلویزیون دوخته اند این شخص به آنان اعلام کند که “همه چیز بر وفق مراد است”، گویی آنکه چنین سخنی می گوید، داروی کرونا را کشف کرده اما چنین چیزی هیچ فایده ای نخواهد داشت.