پنج شنبه 01/می/2025

یک واکنش غیرمنتظره

سه‌شنبه 29-ژانویه-2008

بر خلاف همیشه، کارمندان عالی رتبه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تا واپسین ساعات شامگاه یک شنبه و دوشنبه در دفتر خود وضعیت نوار غزه را دنبال می کردند و چشم های شان به صفحه تلویزیون دوخته شده بود و گزارش هایی را تماشا می کردند که به صورت مستقیم از نوار غزه پخش می شد و در همین حین، گزارش های دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی را نیز بررسی می کردند.

اقدام کارمندان عالی رتبه وزارت جنگ رژیم اشغالگر قدس در پیگیری دقیق اخبار و گزارش ها به خاطر پیش گویی های ایهود باراک، وزیر جنگ این رژیم بود. باراک پیش بینی کرده بود که ساکنان نوار غزه بعد از قطع سوخت مورد نیاز نیروگاه های تولید برق این منطقه توسط “اسرائیل”، تظاهرات گسترده ای را علیه دولت حماس به راه خواهند انداخت. دستگاه های امنیتی صهیونیستی نیز انتظار داشتند که ملت فلسطین، دولت حماس را مسئول قطعی برق بداند و همان طور که ایهود اولمرت، نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس در سخنرانی روز دوشنبه گذشته خود در برابر حزب کادیما گفته بود، فشارهای اقتصادی به فلسطینی های ساکن نوار غزه در جهت سوق دادن آنها به سمت نظام حماسی موجود در این منطقه صورت می گرفت.

مقامات رژیم اشغالگر قدس در حال و هوای پیش بینی و پیش گویی بودند که شبکه های تلویزیونی این رژیم با پخش گزارش های مستقیم از نوار غزه امید اولمرت وکارکنان عالی رتبه وزارت جنگش را به ناامیدی مبدل ساخت ؛ چرا که تظاهراتی عظیم در نوار غزه، کرانه باختری و جهان عرب برگزار شد، ولی نه علیه حماس بلکه علیه “اسرائیل” بود.

یارون لندن، تحلیلگر بنام صهیونیستی می گوید: “به دنبال برپایی راهپیمایی های گسترده علیه اسرائیل در نوار غزه، کرانه باختری و کشورهای عربی، این نکته برای تل آویو مبرهن شد که هر چقدر بر فشار خود علیه فلسطینیان بیافزاید و در توجیه این فشار، حاکمیت حماس بر نوار غزه را بهانه کند، حمایت فلسطینیان از حماس و دولت وابسته اش بیشتر می شود.”

اسرائیل با وجود درک نتیجه فشارها باز هم در تصمیم خود در خصوص تشدید روند محاصره، اعمال فشارهای اقتصادی و حملات گسترده به نوار غزه تجدید نظر نکرده است. در این نکته هیچ تردیدی نیست که تصمیم باراک در خصوص واردات مقادیر محدودی سوخت به نوار غزه در جهت مهار انتقادهای جامعه بین الملل نسبت به سیاست مجازات جمعی است که تل آویو علیه فلسطینیان ساکن نوار غزه اعمال می کند.

 یک طرح جامع

  رژیم صهیونیستی در حال حاضر طرحی جامع را به منظور براندازی مقاومت در نوار غزه اجرا می کند. این طرح متضمن انجام یورش های گسترده به نوار غزه، کشتار شهروندان فلسطینی بی پناه، ترور رهبران و اعضای مقاومت، تخریب موسسات و وزارتخانه ها، تشدید روند محاصره، اعمال فشارهای اقتصادی و تهدید به ترور رهبران سیاسی حماس است.

رژیم صهیونیستی تلاش می کند که در توجیه نسل کشی های خود در نوار غزه، حملات موشکی گروه های مقاومت به شهرک های صهیونیست نشین واقع در همسایگی نوار غزه را بهانه قرار دهد تا از این طریق افکار عمومی جهان را از توجه به حقیقت منحرف سازد ؛ البته این توجیه در تناقض تام با اظهاراتی است که مسئولان رژیم صهیونیستی به صورت علنی یا غیر علنی بیان می کنند و می گویند که هدف از این حملات، سوق دادن فلسطینی ها به سمت پذیرش شروط “اسرائیل” است.

ایهود اولمرت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پنج شنبه گذشته در برابر کمیته روابط خارجی و امنیت کنست اظهار داشت که هدف از حمله به نوار غزه و اعمال فشارهای اقتصادی اجبار فلسطینی به دست برداشتن از گزینه قدرت در مقابله با دولت عبری است.

این مقام صهیونیستی در ادامه اظهارات خود از اصطلاحاتی قدیمی برای توجیه برنامه های دولتش علیه نوار غزه استفاده کرد و گفت: “باید تلنگری به افکار عمومی فلسطینیان بزنیم تا به این باور برسند که هرگز نمی توانند با استفاده از ابزار قدرت، به هیچ گونه موفقیتی در روابط شان با اسرائیل دست یابند.”

به غیر از اولمرت، دیگر مسئولان صهیونیستی نیز در اظهارات خود پرده از اهداف ارتش عبری از حمله به نوار غزه برداشتند و اعتراف کردند که هدف از تشدید بی سابقه حملات علیه نوار غزه، تلاش برای تثبیت وضعیت موجود (شکاف داخلی) در کرانه باختری و نوار غزه است. به عنوان نمونه، “آوی دیختر” وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پنج شنبه گذشته در برابر نمایندگان حزب کادیما در کنست گفت: «هیچ دولتی در اسرائیل نیست که حاضر به تغییر وضعیت موجود در نوار غزه و کرانه باختری باشد. اسرائیل باید فشار نظامی خود را ادامه داده تا هر گونه رغبت در ادامه مقاومت را در وجود فلسطینی ها بکشد.»

 احساس ناتوانی

  فعالیت گسترده صهیونیست ها برای نابودی مقاومت در حالی ادامه دارد که به دنبال کوچ جمعی ساکنان شهرک های صهیونیست نشین همجوار نوار غزه احساس ناتوانی شدیدی به دولت و ارتش عبری برای مقابله با حملات موشکی مقاومت دست داده است.

آمارهای ارائه شده از سوی بخش آموزش شهرک صهیونیست نشین اسدوروت که هدف بیشترین حملات موشکی قرار دارد، نشان می دهد که بیشتر دانش آموزان به خاطر انتقال خانواده های شان به دیگر مناطق در مدرسه حضور نمی یابند.

گزارش های رسمی نشان می دهد که وضعیت در شهرک صهیونیست نشین اسدوروت به گونه ای است که اگر چاره ای برای حملات موشکی گروه های مبارز فلسطینی به اسدوروت اندیشیده نشود، این شهرک سقوط خواهد کرد.

در نهایت می توان گفت که وحدت ملی فلسطینیان مسئله ای بسیار مهم برای مقابله با چالش های ناشی از اقدامات جائرانه دشمن صهیونیستی است و عقالانه نیست که یک طرف فلسطینی به رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا اجازه دهد تا به هر گامی که در جهت برقراری مجدد همبستگی ملی صورت گیرد، اعتراض نمایند.                       

لینک کوتاه:

کپی شد