پنج شنبه 01/می/2025

شکنجه، تجاوز و قتل؛ راه های انتقام گیری رژیم صهیونیستی از اسرا

جمعه 5-جولای-2024

با آزادی هر گروه از اسرای فلسطینی از زندان های رژیم صهیونیستی، بحث شکنجه های بی حد و حصر و مغایر مبانی عقلی و حقوق بین المللی و حتی هتک حرمت، ضربه زدن به حافظه و ناقص کردن دست و پا و اعمال شدیدترین انواع فشارهای روحی به اسرا داغ می شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، رژیم صهیونیستی از تاریخ 7 اکتبر 2023 تاکنون بیش از 9450 شهروند فلسطینی را از کرانه باختری و قدس اشغالی و هزاران نفر را نیز از نوار غزه و حتی صدها نفر را از اراضی اشغالی سال 1948 بازداشت کرده است.

مراجع صهیونیستی چند روز پیش «محمد ابو سلمیه» مدیر بیمارستان شفاء در شهر غزه را به همراه 5 نفر دیگر از اسرای فلسطینی اهل نوار غزه آزاد کرد تا بار دیگر صحنه های رفتار ظالمانه رژیم صهیونیستی با اسرا در زندان های خود و شکنجه انتقام جویانه؛ به ویژه در مرحله پس از نبرد طوفان الاقصی در تاریخ 7 اکتبر گذشته جلوی چشمان فلسطینیان زنده شود. در همین راستا، ابو سلمیه در تشریح «اوضاع تأسف بار زندان ها»ی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرا در معرض توهین های شخصی و تعرض های فیزیکی قرار می گیرند و علاوه بر این، در دسترسیی به آب و غذا و دیگر وسایل مورد نیاز خود هم با کمبودهای زیادی مواجه هستند.

کشتار و تجاوز

ابو سلمیه که در تاریخ 23 نوامبر 2023 بازداشت شده بود، خاطر نشان کرد که وی نیز مانند بسیاری از دیگر اسرا توسط بازجویان، پزشکان و پرستاران صهیونیست مورد شکنجه قرار گرفته است و بسیاری از اسرا در جریان بازجویی ها جان شان را از دست می دهند و کسانی هم که از این شکنجه ها جان سالم به در می برند، نزدیک به 30 کیلوگرم کاهش وزن می دهند.

رئیس بیمارستان شفاء تصریح کرد که «اسرایی که همراه وی نگهداری می شدند، به مدت 2 ماه، هر روز تنها به یک قرص نان دسترسی داشتند و مراجع صهیونیستی به جای درمان بیماران دیابتی، اقدام به قطع پاهای آنها می کردند.

وی با اشاره به اینکه برخی اسرای قدیمی بیش از 20 سال است که در داخل زندان های صهیونیستی به سر می برند و مقاومت باید آنها را از زندان ها آزاد کند، افزود:« اسرای فلسطینی؛ اعم از اسرای قدیمی یا اسرای جدید اوضاع تأسف باری را تجربه می کنند که از سال 1948 تاکنون بی سابقه بوده است و مقاومت باید ابتکار عمل را در آزادی اسرا در دست بگیرد.»

نظامیان ارتش صهیونیستی به صورت روزمره اقدام به حمله به مناطق مختلف کرانه باختری، ضرب و شتم و بازداشت شهروندان فلسطینی و حتی تخریب گسترده منازل آنها می کنند و آمارهای رسمی نشان می دهد که مراجع صهیونیستی 18 نفر از اسرای کرانه باختری و 36 نفر از اسرای نوار غزه را در زندان هایشان به قتل رسانده اند که عامل اصلی همه این جنایت ها، شکنجه، بی توجهی به مسائل درمانی و یا قتل عمد بوده است.

«خالد محاجنه» عضو هیأت دفاع از امور اسرای فلسطینی نیز که اخییرا از زندان «سدیه تیمان» رژیم صهیونیستی در صحرای نقب بازدید کرده بود، به نوبه خود به شکنجه های بی رحمانه اسرای غزه در این زندان اشاره کرده و می گوید: «اسرای غزه از زمان بازداشت شان در آغاز جنگ رژيم صهیونیستی علیه نوار غزه با دست ها و پاهای بسته نگهداری می شوند و الان حتی نمی توانند در سرویس بهداشتی قضای حاجت کرده و یا حمام کنند و به شدت زیر نظر نگهبان های مرد و زن مسلح قرار دارند.»

محاجنبه خاطر نشان کرد که بازداشت شدگان فلسطینی توسط نگهبانان زن و مرد صهیونیست مورد تجاوز قرار می گیرند و در 6 مورد این بازداشت شدگان در مقابل چشمان دیگر اسرا مورد تجاوز قرار گرفته بودند. علاوه بر این، فحاشی با استفاده از رکیک ترین الفاظ، ضرب و شتم روزمره در جریان جستجوی بندهای محروم از هر گونه نظافت از دیگر اقدامات شنیعی است که نگهبانان صهیونیست انجام می دهند و اسرا مجبور به خوابیدن روی زمین و یا حتی در بیابان هستند و نبود هر گونه سیستم تهویه باعث گسترش انواع بیماری ها شده است.»

این عضو هیأت دفاع از امور اسرای فلسطینی اظهار داشت که رژیم صهیونیستی به هیچ وجه به بازداشت شدگان اجازه تعویض لباس؛ حتی لباس های زیرشان را نمی دهد و به گفته یک روزنامه نگار فلسطینی به نام «محمد عرب» که بیش از 100 روز در زندان های صهیونیستی در بازداشت به سر می برد، 70 روز متوالی اجازه تعویض لباس زیرش را نداشته است که در نتیجه آن به بیماری های مختلف دچار شده است و به خاطر بسته بودن پاها و دست هایش در تمام این مدت، قدرت قضای حاجت یا حمام کردن هم ندارد.»

انتقام؛ نه بازجویی

منابع خبری بین المللی هم در ماه های اخیر شهادت های اسرای فلسطینی آزاد شده و پزشکان زندان سدی تیمان را منتشر کرده اند. روزنامه نیویورک تایمز آمریکا به نقل از «یوئیل دونچین» پزشک صهیونیست نوشته بود که «مشخص نبود که سربازان اسرائیلی چرا بسیاری از افرادی را که تحت درمان قرار گرفته بودند، بازداشت کرده اند؛ چرا که به نظر نمی رسید که آنها با وجود بیماری ها و نقص عضوهایی که داشتند، مبارزانی باشند که در جنگ شرکت کرده اند.»

روزنامه تایمز نیز گزارش داده بود که به پزشکان این مرکز توصیه شده بود که اسامی شان را بر روی اسناد رسمی ننویسند ا همدیگر را در حضور بیماران با اسم صدا نکنند تا شناسایی نشده و به ارتکاب جنایت های جنگی در دادگاه کیفری بین المللی متهم نشوند.

یک شاهد عینی هم که در بیمارستان موقتی این زندان کار می کرد، در گفتگو با شبکه سی إن إن گفته بود که «آنها بدن های اسرا را به هر چیزی جز بدن انسان شبیه کرده اند.» یک شاهد دیگر هم گزارش داده است که «هدف از ضرب و شتم ها جمع آوری اطلاعات محرمانه نبود، بلکه هدف انتقام گیری بود. این شکنجه ها به نوعی انتقام گیری از اقداماتی بود که «مقاومت» در تاریخ 7 اکتبر انجام داده بود.»

مجله صهیونیستی «972+» نیز چندین مورد تجاوز و تعرض بدنی علیه اسرای فلسطینی اهل نوار غزه را در زندان سدی تیمان رژیم صهیونیستی ثبت کرده بود که از نظر خود این منبع صهیونیستی، بسیار فجیع تر از شکنجه های زندان های آمریکایی «گوانتانامو» و «ابو غریب» بوده است.

به گزارش این مجله، مراجع صهیونیستی بیش از 4000 فلسطینی را از تاریخ 7 اکتبر در یک پایگاه نظامی در النقب نگهداری می کنند و بعضی از آنها بعدا آزاد شدند، اما اکثر این بازداشت شدگان همچنان در بازداشت به سر می برند.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نیز هفته گذشته اعلام کرد که دادگاه عالی رژیم صهیونیستی به مراجع صهیونیستی دستور داده است که درباره شرایط نگهدرای اسرای نوار غزه در زندان سدی تیمان توضیح دهند. این روزنامه به نقل از یک وکیل صهیونیست گفته بود که نحوه بازداشت اسرا در زندان سدی تیمان در حد یک جنایت جنگی است و «حتی یک دقیقه هم نمی تواند ادامه پیدا کند.»

احتمال می رود که رژیم صهیونیستی فعالیت زندان سدی تیمان را محدود کرده باشد، اما اقدامات دیگر زندان ها همچنان به قوت خود ادامه می یابد. «ایتمار بن گویر» وزیر تندروی دولت نتانیاهو هم هفته گذشته خواستار اعدام اسرای فلسطینی با شلیک گلوله به سرشان به جای بررسی شرایط نگهداری آنها شده بود. 

لینک کوتاه:

کپی شد